Newsroom

Newsroom

Σήμερα ο τελικός του Κυπέλλου – Ολυμπιακός και ΑΕΚ διεκδικούν τον τίτλο

Μοιάζει με… ανέκδοτο, μετά από ένα παρατεταμένο σίριαλ που «ξενέρωσε» ακόμα και τους πιο φανατικούς οπαδούς των δύο ομάδων, κι όμως είναι αλήθεια: Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας διεξαχθεί σήμερα στο ΟΑΚΑ, μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

573aa7ac1dc52445358b4971

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 8.30 το βράδυ, χωρίς παρουσία οπαδών το γήπεδο, με τους μεν «ερυθρόλευκους» να θέλουν να κατακτήσουν το νταμπλ, τους δε «κιτρινόμαυρους» να αναζητούν τον πρώτο τους τίτλο μετά από το Κύπελλο του 2011.

Στα αγωνιστικά, ο Μάρκο Σίλβα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ομάρ Ελαμπντελαουί, τον οποίο αναμένεται να αντικαταστήσει στα δεξιά της άμυνας ο Σαλίνο, ενώ κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να καθίσει τελικά ο Ρομπέρτο και όχι ο Καπίνο, που έχει πάρει… επ’ ώμου τον θεσμό του Κυπέλλου φέτος. Ο Σίλβα αντιμετωπίζει δίλημμα μεταξύ Καμπιάσο και Κασάμι για τη θέση του ανασταλτικού χαφ δίπλα στον σίγουρο Μιλιβόγεβιτς, ενώ Σιόβας και Μποτία διεκδικούν τη θέση του δεύτερου στόπερ μαζί με τον Ντα Κόστα.

Από την άλλη, ο Στέλιος Μανωλάς θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Μάνταλο, που μαζί με τον Γιόχανσον και τον Σιμόες θα κάνουν παιχνίδι στο κέντρο, ενώ βασικός θα ξεκινήσει στην επίθεση ο Τζεμπούρ, πλαισιωμένος από τους Αραβίδη (αριστερά) και Βάργκας (δεξιά).

To παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV, ενώ από την ΕΡΤ θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση στις 10.30 το βράδυ.

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο