Newsroom

Newsroom

«Πυρά» από πρώην βουλευτή της ΝΔ: Σσσσ… κάντε ησυχία, Μητσοτάκης και Μαξίμου συσκέπτονται

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση με απανωτές αναρτήσεις για την ακρίβεια και το ρεύμα

5564900

«Όταν ο λογαριασμός ρεύματος φτάνει στο 80% του μισθού ή της σύνταξης θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρξει πολιτική παρέμβαση ! Κάντε ησυχία σσσσσς ο @kmitsotakis & το #Μαξιμου συσκέπτονται!», αυτά αναφέρει η Κατερίνα Μάρκου, σε ανάρτηση της με την οποία ασκεί αιχμηρή κριτική στην κυβέρνηση για την πλήρη αδράνεια που εμφανίζει στο ζήτημα της ακρίβειας.

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επικρίνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την παραίτησή της, σε σημαντικά κοινωνικά και οικονομικά θέματα. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στην εκτίναξη της τιμής του ρεύματος η Κατερίνα Μάρκου με απανωτές αναρτήσεις έκανε φανερή την απογοήτευση της για τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

«Σύμφωνα με την Κομισιόν, η αύξηση στις τιμές λιανικής του ρεύματος στη χώρα μας ΞΕΠΕΡΝΑ το 100%, όταν στην Ε.Ε η αύξηση φτάνει κατά μέσο όρο στο 30% . Και η #κυβερνηση_Μητσοτακη ακόμη συσκέπτεται …», ενώ σε άλλη ανάρτηση γράφει:

«Σύμφωνα  με την ΡΑΕ οι χώρες με ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ρεύμα Ιταλία, Μαλτα, Ελλάδα, με φθηνότερο Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία ακόμη & η Τουρκία με τον εξαιρετικά μεγάλο πληθωρισμό διαθέτει φθηνότερο ρεύμα από τις φθηνότερες χώρες της Ε.Ε».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…