Σφοδρές αποδοκιμασίες στον Άδωνη: «Ντροπή της ΝΔ, απατεώνα», φώναζαν δεκάδες συγκεντρωμένοι

Πρωτοφανής οργή εναντίον του υπουργού Ανάπτυξης

adonis 5 1024x612 1

Ένα βίντεο που αποτυπώνει τις σφοδρές αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης κατά την περιοδεία του στην Καστοριά, δημοσίευσε πριν λίγο το documentonews.gr.

Με σφοδρές αποδοκιμασίες παρά τα δρακόντεια μέτρα και την προετοιμασία των τοπικών γαλάζιων φορέων έφτασε στην Καστοριά ο Άδωνης Γεωργιάδης με αφορμή την εκδήλωση για την έναρξη εργασιών φυσικού αερίου, έργο που είχε αποφασιστεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και καθυστέρηση για 2,5 χρόνια η Νέα Δημοκρατία.

«Απατεώνα», «Καραγκιόζη», «Ντροπή της Ν.Δ.» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που ακούγονται στο βίντεο με τις αποδοκιμασίες.

Πρόκειται για προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας και σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο υπουργός ζήτησε την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ. Σημειώνεται πως στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 η Ν.Δ. είχε συγκεντρώσει το 50,23%

Αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από το κτίριο της αντιπεριφέρειας ενόψει της συνάντησης του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του υφυπουργού Νίκου Παπαθανάση με τους δημάρχους της Καστοριάς.

Στο σημείο βρίσκονται και οι αγρότες οι οποίοι διαμηνύουν ότι εάν τους απαγορευτεί να συγκεντρωθούν θα έρθουν τα τρακτέρ για να… ανοίξουν το δρόμο. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΜΑΚΕΔΝΟΣ, Θωμάς Μόσχος αποκάλυψε ότι τα τρακτέρ βρίσκονται σε κρυφό σημείο με αναμμένες τις μηχανές.

Η Νέα Δημοκρατία καθυστέρηση το έργο για 2,5 χρόνια

Όπως αναφέρεται το έργο καθυστέρησε για 2,5 χρόνια. Αφορά την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου σε περιοχές της ΠΕ Καστοριάς συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς συμπιεσμένου αερίου στα Γρεβενά. Απόδειξη πως δεν έχουν αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Καστοριάς ούτε στο δίκτυο, ούτε στη χρηματοδότηση, ούτε στα σημεία διασύνδεσης του TAP με το ελληνικό δίκτυο στην Ποριά και στον Περδίκκα.

Το μόνο που έκαναν είναι να καθυστερήσουν το έργο στην ΠΕ Καστοριάς 2,5 ολόκληρα χρόνια για να προσθέσουν και τις περιοχές της Κοζάνης που μένουν χωρίς τηλεθέρμανση από τα γονατογραφήματα του κ. Μητσοτάκη για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση. Όσο κι αν προσπαθούν τα στελέχη της ΝΔ στην Καστοριά να το παρουσιάσουν ως δικό τους έργο, οι πολίτες γνωρίζουν πλέον την υποκρισία τους. Γνωρίζουν πως ο ΤAP ήταν μόνο αγωγός διέλευσης από την Δυτική Μακεδονία και η αλλαγή για να πάρουμε φυσικό αέριο έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση και την προηγούμενη περιφερειακή αρχή το 2016 και αμέσως μετά και με τη συμβολή των τοπικών Δήμων έγιναν οι μελέτες με χρονοδιάγραμμα έναρξης του έργου το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης συνομιλεί με τον Θωμά Μόσχο: για τις προσπάθειες που καταγγέλλει ότι έγιναν χθες για να αποτραπεί η συγκέντρωση των αγροτών και για την εξαίρεσή τους από την σύσκεψη των παραγωγικών φορέων στο Επιμελητήριο.

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη: Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ

viasmos 3

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη: Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ

O 46χρονος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα το πρωί στην Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιά

ΛΑΡΚΟ: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις – Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά τους μέτρα

genikh syneleush larko 2

ΛΑΡΚΟ: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις – Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά τους μέτρα

Αποφασίστηκε η οργάνωση πλατιάς ενημέρωσης σε ολόκληρη την περιοχή της Λοκρίδας, ώστε να δυναμώσουν ακόμα…