Σφαιρόπουλος: Φαβορί ο Παναθηναϊκός

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, έχρισε τον Παναθηναϊκό φαβορί εν όψει του αυριανού αγώνα των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

582df5101dc524141b8b4b44

«Καμία ομοιότητα δεν υπάρχει με το πρώτο μας παιχνίδι (στο πρωτάθλημα). Μόνο στα ονόματα των ομάδων. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας με μία πολύ καλή ομάδα. Μία ομάδα που θα παίξει σε γεμάτο γήπεδο», τόνισε ο τεχνικός του πρωταθλητή Ελλάδας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί γιατί παίζει καλά το τελευταίο διάστημα και είναι στο γήπεδό του. Έχει δείξει ότι κερδίζει εύκολα στο γήπεδό του και χάνει δύσκολα εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να εφαρμόσουμε το πλάνο μας, σε άμυνα και επίθεση και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι», συνέχισε ο Έλληνας τεχνικός.

Για την απουσία του Γκιστ επισήμανε ότι «ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει αυτή την απώλεια, αλλά είναι μία ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και έχουν τους παίκτες για να καλύψουν αυτό το κενό».

Κατά την εκτίμηση του Σφαιρόπουλου «κλειδί» του ντέρμπι θα είναι η «η συγκέντρωση και η διάρκεια για 40 λεπτά. Όλες οι άλλες τεχνικές λεπτομέρειες αναλύονται μέσα στην ομάδα και δεν θέλω να αναφερθώ».

Εναντίον της Μπαρτσελόνα η ομάδα του ήταν εκπληκτική αμυντικά αλλά στην επίθεση έμεινε χαμηλά. «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση. Η άμυνα ήταν καλή, αλλά η επίθεση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Είχαμε καλές επιλογές και καλή κυκλοφορία, αλλά είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ που δεν μπήκαν. Γενικά, τα ποσοστά μας είναι καλά φέτος και γι’ αυτό θέλει συγκέντρωση, για να παίξουμε καλά και στις δύο μεριές του παρκέ», τόνισε.

Όσο για το αν τον απασχολούν οι συνεχείς αγώνες; «Όταν είσαι στη μέση του πολέμου δεν σχολιάζεις τις μάχες που έφυγαν και έρχονται, συνεχίζεις να πολεμάς. Αν σχολιάζουμε το τι έγινε χθες και αύριο την πατήσαμε, με τον νέο τρόπο διεξαγωγής της Ευρωλίγκας. Θέλει διάρκεια, αντοχές και πνευματική ετοιμότητα».

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…