«Σφαγή» Καινούριου και Τζήμερου: Ακραία σεξιστικά σχόλια – «Χαίρομαι που δεν είσαι στη Βουλή» (video)

Χθες με την Ελεονόρα Μελέτη, σήμερα με τη Κατερίνα Καινούριου ο Θάνος Τζήμερος όπου βρει γυναίκα εξαπολύει σεξιστική επίθεση

kainourioy

«Φωτιά» πήρε η συζήτηση της Κατερίνας Καινούριου και του Θάνου Τζήμερου μετά την ερώτηση της παρουσιάστριας για το λόγο που το twitter μπλόκαρε το λογαρισμό του πρώην προέδρου της «Δημιουργίας Ξανά».

Εδώ να θυμίσουμε ότι ο κ. Τζήμερος πριν λίγες μέρες είχει κάνει σεξιστικά σχόλια τόσο για τη Σοφία Ζαχαράκη όσο και για την Τζώρτζια Κεφαλά, τα οποία σχετίζονταν με τις επιλογές της υπουργού αναφορικά με την προσωπική της ζωή και για την εμφάνιση της τραγουδίστριας.

H Κατερίνα Καινούριου ρώτησε ευθέως τον Θ. Τζήμερο «Μήπως έχουν γίνει αναφορές στον λογαριασμό σας για όσα έχετε πει για την Τζώρτζια Κεφαλά και τη Σοφία Ζαχαράκη;» με την απάντηση που δέχτηκε «να βάζει το λάδι στη φωτιά».

«Γίνονται δεκάδες αναφορές στον λογαριασμό μου, είπα στον συνεργάτη σας ότι δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Δεν καταλαβαίνετε τα αυτονόητα» είπε ο Τζήμερος με την παρουσιάστρια να βγαίνει στην κόντρα και να απαντά με τη σειρά της: « Κι εγώ θα σας έκανα αναφορά μετά από αυτό που είδα για την κυρία Ζαχαράκη. Ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, ανήθικο για μένα».

Στη συνέχεια ανέβηκαν κι άλλο οι τόνοι με το διάλογο που ακολούθησε να είναι ο εξής:

«Εγώ δεν έχω οικογένεια; Εγώ φροντίζω την οικογένειά μου, δεν τα ξέρετε καλά. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Προφανώς θεωρείτε ότι το σχόλιό σας δεν ήταν σεξιστικό. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω οικογένεια που δεν έχω παιδί. Κάνω πρωινή εκπομπή που όλοι οι άλλοι δεν έχουν παιδιά και πάω καλύτερα από όλους!» του είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν ήμουν μέχρι τα 51 άγαμος και άτεκνος δεν το θεωρούσα μομφή, ήταν επιλογή μου. Δεν ξέρετε τι σημαίνει σεξισμός και ρατσισμός. Θα ήσασταν κι εσείς ακατάλληλη για τη θέση. Και άντρας να ήταν άτεκνος και άγαμος τα ίδια θα έλεγα» ήταν η απάντηση  του κ. Τζήμερου.

«Χαίρομαι που άνθρωποι σαν εσάς δεν είναι φέτος στη Βουλή» ήταν η φράση της παρουσιάστριας στο τέλος της συζήτησης τους.

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…