Σεργουλόπουλος για Blue Horizon: «Ρουφήχτηκε ένας άνθρωπος και δεν σταμάτησε κανείς» (video)

«Νομίζω ότι έχει αμβλυνθεί η αξία του συνανθρώπου μας. Δεν είναι έτσι, η ανθρώπινη ζωή έχει μεγάλη αξία»

serg

H δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο Λιμάνι του Πειραιά από το πλήρωμα του Blue Horizon έχει προκαλέσει τεράστιο κύμα οργής με διαμαρτυρίες στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας αλλά και στην Κρήτη, με τις φωνές για το απάνθρωπο περιστατικό συνεχώς να πληθαίνουν.

Ο Χρήστος Λούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον το πρωί της Παρασκευής και όπως είναι φυσικό η συζήτησε οδηγήθηκε στο τραγικό γεγονός των τελευταίων ημερών με τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εμφανώς σοκαρισμένος δεν μπορούσε να πιστέψει πως έγινε κάτι τέτοιο ενώ τόνισε ότι τελευταία χρόνια έχει αμβλυνθεί η αξία της ανθρώπινης ζωής και η απώλεια της απλά αποτελεί μία ακόμα είδηση.

«Νομίζω ότι έχει αμβλυνθεί η αξία του συνανθρώπου μας. Εύκολα μπορείς να τον σπρώξεις, να τον πιάσεις, να τον κλωτσήσεις διότι έχει αμβλυνθεί αυτό το οποίο εμείς αισθανόμαστε ότι η ανθρώπινη ζωή έχει μεγάλη αξία. Δεν είναι έτσι.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει να χάνονται εκατοντάδες άνθρωποι σε ατυχήματα κ.ά. και αρχίζει λίγο αυτό το έλα μωρέ. Αυτό αισθάνομαι ότι γίνεται άλλη μία είδηση» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Το ότι ένας άνθρωπος ρουφήχτηκε στο νερό και δεν σταμάτησε κανείς, αυτό είναι απαξίωση της ανθρώπινης ζωής. Και ένα πλοίο πήγαινε και δεν σταμάτησε. Άνθρωπο στη θάλασσα να έβλεπαν, θα έπεφταν και θα σταματούσαν να τον πιάσουν. Αυτό με ταράζει τώρα και μιλώ λίγο έντονα» πρόσθεσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…