Σεισμός στην Τουρκία: Βουλευτής του ΑΚΡ ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια

Ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να ανεβαίνει - «Έχασε τη ζωή του στη μεγάλη καταστροφή του σεισμού που ζήσαμε».

325045722 6299216123443497 1136947582553280551 n

Φονικός σεισμός στην Τουρκίας – Ο βουλευτής του ΑΚΡ, Γιακούμπ Τας, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί μαζί με την οικογένειά του, μετά τον φονικό σεισμό των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Τουρκία, ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια πολυκατοικίας στην πόλη Αντιγιαμάν όπου εκλεγόταν.

Ο 63χρονος Τας ήταν ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που δεν τα κατάφεραν, ενώ ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να ανεβαίνει.

Η πρόεδρος του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ ήταν από τους πρώτους πολιτικούς που έστειλε τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς του.

«Έμαθα με λύπη ότι ο βουλευτής του AKP Γιακούπ Τας έχασε τη ζωή του στη μεγάλη καταστροφή του σεισμού που ζήσαμε. Ο Θεός να ελεήσει τον εκλιπόντα, εύχομαι τα συλλυπητήριά μου στην πονεμένη οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στο Twitter.

Επίσης, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Μετίν Γιαβούζ, ανακοίνωσε την άσχημη είδηση ​​στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Έμαθα με μεγάλη λύπη ότι ο βουλευτής του AK Party, Γιακούμπ Τας πέθανε. Είθε η θέση τους να είναι στον παράδεισο», ανέφερε.

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.