«Σεισμός» αναμένεται στο ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση Ανδρουλάκη να «αδειάσει» τον Καστανίδη

Η απόφαση του προέδρου το ΠΑΣΟΚ να κρατήσει την θέση στην θεσσαλονίκη και αν κάνει έξωση τον Χάρη Καστανίδη από τη Βουλή που ήρθε πρώτος σε σταυρούς θα προκαλέσει τριγμούς στην Χαρ. Τρικούπη

Ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να κρατήσει την θέση ως βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης και να θέσει εκτός Βουλής το ιστορικό στέλεχος της παράταξης Χάρη Καστανίδη, ο οποίος πήρε όλο το  βάρος σημαντικών υποθέσεων σχετικά με ζητήματα κράτους δικαίου και ειδικά το σκάνδαλο των υποκλοπών και αντιτάχθηκε παράλληλα σθεναρά στα σενάρια συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία.

Η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη φαίνεται οξύμωρη αν σκεφτεί κανείς μάλιστα ότι «αποσύρει» την υποψηφιότητά του από το Ηράκλειο Κρήτης και τον Β’3 Νότιο Τομέα Αθηνών, και δείχνει να  τιμωρεί…τον Χάρη Καστανίδη  ο οποίος στις εκλογές της 21ης Μαϊου έλαβε 7.584 ψήφους, ερχόμενος πρώτος σε σταυρούς στην συγκεκριμένη περιφέρεια, ειδικά για την αντίθεση του, το ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνήση με την Ν.Δ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του documentonews.gr ο κ. Καστανίδης αναμένεται το πρωί του Σαββάτου να τοποθετηθεί με εκτενή δήλωσή του στα ΜΜΕ επί του ζητήματος.

Την ίδια ώρα «φουντώνουν» τα σενάρια σιωπηρής συνεννόησης και υπόγειας συμπόρευσης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σε περίπτωση που την επομένη των εκλογών της 25ης Ιουνίου χρειαστεί η συνδρομή του πάλαι ποτέ κραταιάς παράταξης της Κεντροαριστεράς για τον σχηματισμό κυβέρνησης υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.