Newsroom

Newsroom

Σεφερλής για Κασσελάκη: «Έτσι όπως το πάει θα μου φάει τη θέση, μόνο το «καλό ε;» δεν έχει κάνει» (video)

Τη γνώμη του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε ο Μάρκος Σεφερλής

profile player 960x540 8

Στο ΣΚΑΪ βρήκε βήμα ο Μάρκος Σεφερλής ώστε να πει την άποψη του για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο κωμικός τόνισε ότι όλος ο κόσμος ασχολείται με τον κ. Κασσελάκη και ότι στη σάτιρα βγάζουμε κάποιο στοιχείο του άλλου και το μεγεθύνουμε, αλλά στην περίπτωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτό είναι μεγάλο από μόνο του. Τέλος, ανέφερε ότι δεν ξέρει αν θα κάνει ποτέ τον Κασσελάκη γιατί προς το παρόν ο Κασσελάκης κάνει τον Σεφερλή.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το πρόσωπο των ημερών. Νομίζω ότι γενικά, όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί του. Πιστεύω ότι θα δώσει ψωμί, περιμένουμε όλοι να τον σατιρίσουμε στην επιθεώρηση. Θα απογοητεύσω όσους περιμένουν να με δουν να τον σατιρίζω, γιατί έχει ξεκινήσει ο Κασσελάκης και κάνει εμένα. Με αυτά που λέει μόνο που δεν κάνει στο τέλος “καλό εεε;”. Δεν τον προλαβαίνω

Στην επιθεώρηση συνήθως παίρνουμε ένα πρόσωπο στην επικαιρότητα, το μεγενθύνουμε ή κάποιο στοιχείο του και βγάζουμε γέλιο. Εδώ είναι μεγεθυμένο από μόνο του όλο. Καθημερινά λέει πράγματα που νομίζω ότι το ένα είναι πιο άστοχο από το άλλο. Έτσι όπως το πάει θα μου φάει τη θέση. Είναι όμορφος, είναι γοητευτικός»

Πάντως εμείς από πλευράς μας δεν έχουμε δει ποτέ τον Στέφανο Κασσελάκη να ντύνεται Δίας και να μιλάει για Χριστιανισμό, ούτε να πετάει κάποιο σεξιστικό, ρατσιστικό και ομορφοβικό «αστείο» σε κάθε δεύτερη πρόταση που λέει. Οπότε μάλλον δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο Μάρκος Σεφερλής.