Σε χαρτοπετσέτες βρέθηκε το βιολογικό υλικό του δράστη της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την ειδεχθή δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη η οποία δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές από το χέρι του 58χρονου τοξικομανή για λίγα μόλις ευρώ.

5a02d2311dc524715a8b45fd

Όπως τονίστηκε μεταξύ άλλων, από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης, βρέθηκε το βιολογικό υλικό του δράστη σε δύο χαρτοπετσέτες που ήταν εμποτισμένες με αίμα της άτυχης Δώρας και οι οποίες ήταν κοντά στο σημείο της δολοφονίας στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών.

«Ο 58χρονος, που ομολόγησε το έγκλημα, έχει απασχολήσει κατ΄ επανάληψη τις αστυνομικές Αρχές για κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας για όπλα και ναρκωτικά», τόνισε ο διευθυντής Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης, ενώ αναφερόμενος στα όσα έγιναν το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου, που διαπράχθηκε η στυγερή δολοφονία, υπογράμμισε:

«Ο δράστης πήγε στο νεκροταφείο υπερπηδώντας τον τοίχο, από την πλευρά των σιδηροδρομικών γραμμών, με σκοπό να κλέψει και στη συνέχεια να πουλήσει μεταλλικά και χάλκινα κηροπήγια και καντήλια από μνήματα. Εκεί εντόπισε την 32χρονη και αφού την πλησίασε, την απείλησε με μαχαίρι που είχε μαζί του, απαιτώντας να του δώσει την τσάντα της. Η εφοριακός αντέδρασε και ο δράστης την έπληξε επανειλημμένα με το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα».

Ο δολοφόνος φεύγοντας από το νεκροταφείο ακολούθησε την ίδια διαδρομή, ενώ έκαψε την τσάντα του θύματος, με το περιεχόμενό της, αφού πρώτα πήρε το κινητό τηλέφωνο της εφοριακού. Όσον αφορά το μαχαίρι και την ματωμένη μπλούζα που φορούσε, τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, σε απόσταση μεγαλύτερη του ενός χιλιομέτρου από το νεκροταφείο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο δολοφόνος επιβιβάστηκε σε λεωφορείο και πήγε στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου πούλησε σε κατάστημα το κινητό τηλέφωνο του θύματος για 20 ευρώ. 

Η αστυνομία εντόπισε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ το πρόσωπο του 58χρονου καταγράφηκε από κάμερα του καταστήματος. Έπειτα από συνεχείς αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας και μετά από επίδειξη της φωτογραφίας του δράστη σε υπαλλήλους επιχειρήσεων και κατοίκους της περιοχής, η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει, ενώ η σύλληψή του έγινε χθες το πρωί, στην Ριζούπολη.


Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό ο δράστης, που είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη. Ο 58χρονος είχε συλληφθεί και φυλακισθεί τον Ιούνιο του 2011 για κατοχή 37,5 κιλά χασίς και αποφυλακίστηκε τον Μάιο του 2017. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για εκείνον αφού συνέχισε τα πάρε- δώσε με την παρανομία.

Όσοι γνωρίζουν τον 58χρονο δράστη, υποστηρίζουν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος είχε πολλά πάρε – δώσε με την αστυνομία. Είναι ένας άνθρωπος βίαιος που ζει μέσα στην παρανομία και ο οποίος έχει κάνει φυλακή για υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά.   

 Η δικογραφία που σχηματίστηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία κατά συρροή, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.  

Διαβάστε επίσης:

 Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Λίντσαραν τον δολοφόνο της Δώρας έξω από τα δικαστήρια: «Αλήτη, δολοφόνε, ξεφτίλα, έφαγες το κορίτσι»

Το νέο οργισμένο μήνυμα της αδελφής της Δώρας: «Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου του αγγέλου μου»

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…»

image 7

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…»

Ανάρτηση για την κακοποίηση που υπέστη πριν από 6 χρόνια έκανε η Γιάννα Τερζή

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο