Newsroom

Newsroom

Σε… «στάδια» μετράει ο δήμος Αθηναίων την έκταση των πεζοδρομίων (video)

Η ανάγκη για μια επικοινωνιακή νίκη οδήγησε σε... μετρήσεις σε «στάδια»

5382613

Σε στάδια μετράει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης την έκταση των πεζοδρομίων που ανακατασκεύασαν οι υπηρεσίες του δήμου, τα τελευταία τρία χρόνια, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι το έργο του στην πόλη είναι σημαντικό.

Εν μέσω σφοδρών επικρίσεων για την απελπιστική κατάσταση που έχει προκαλέσει η εμμονή της δημοτικής αρχής με τον «Μεγάλο Περίπατο», προφανώς παρουσιάστηκε η ανάγκη για μια επικοινωνιακή νίκη.

Έτσι λοιπόν, ο δήμος Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία0 «πεζοδρόμια που αντιστοιχούν σε έκταση όσο 11 Ολυμπιακά Στάδια έφτιαξε από την αρχή μέσα σε 3 χρόνια ο Δήμος Αθηναίων».

«Μέσα σε τρία χρόνια, ο Δήμος Αθηναίων έχει ανακατασκευάσει πεζοδρόμια στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης, συνολικής επιφάνειας 74.062 τ.μ., έκταση που καλύπτει 11 φορές το Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ).

Σήμερα, το έργο εκτελείται -ταυτόχρονα- σε πολλά μέτωπα μέσα στην πόλη.

«Μετά από πολλά χρόνια, η Αθήνα σταδιακά αποκτά νέα, αναβαθμισμένα πεζοδρόμια. Συνεχίζουμε δρόμο-δρόμο, γειτονιά-γειτονιά μέχρι να ολοκληρώσουμε το έργο σε ολόκληρη την πόλη», τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης», αναφέρει η ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων.

Μάλιστα, ο κ. Μπακογιάννης ανήρτησε και σχετικό βίντεο.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη