Newsroom

Newsroom

Σε ένα άρθρο θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή όλο το πακέτο των μέτρων

Υπό τη μορφή ενός και μόνο άρθρου αναμένεται να εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή το πακέτο των νέων…

Υπό τη μορφή ενός και μόνο άρθρου αναμένεται να εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή το πακέτο των νέων μέτρων ύψους 11,9 δισ. ευρώ, έτσι ώστε να μην δοθεί στους κυβερνητικούς βουλευτές η δυνατότητα να επιλέξουν ποια μέτρα θα στηρίξουν και ποια όχι.
Σύμφωνα με το Έθνος, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συμφώνησαν σε αυτό το μέτρο, για να διασφαλισθεί ότι το πακέτο θα περάσει ως έχει, προκειμένου να δοθεί στη χώρα η δόση των 31,5 δισ. ευρώ, αλλά και για να υπάρχει το κατάλληλο έδαφος για τη διεκδίκηση της επιμήκυνσης.
Ο κ. Σαμαράς έχει τονίσει στους κυβερνητικούς εταίρους ότι πρέπει να εμφανιστεί στη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου έχοντας ψηφισμένα τα μέτρα, οπότε η λίστα των μέτρων πρέπει να έχει κλείσει οριστικά μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Εντωμεταξύ την βεβαιότητα για την έγκριση των μέτρων από τη Βουλή εκφράζει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς,σε συνέντευξη του στην “Ουάσιγκτον Ποστ” τονίζοντας ότι όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι υπ’ αριθμόν 1 προϋπόθεση για το μέλλον μας είναι η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σαμαράς υπογραμμίζει με έμφαση ότι δεν θέλει η Ελλάδα να γίνει το αρνητικό παράδειγμα για τους άλλους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Πρέπει να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην ευρωζώνη” και “πολλοί ηγέτες στο εξωτερικό συνειδητοποιούν τώρα ότι αυτό είναι το καλύτερο, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη. Οι συνέπειες είναι άγνωστες ως προς το τι θα μπορούσε να συμβεί στην Ευρώπη αν η Ελλάδα έφευγε. Ποια θα ήταν η αντίδραση των αγορών.”


Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής