Newsroom

Newsroom

"Σε είδα" αλά… κυπριακά

«Σε είδαν να ανοίγεις το τάπερ μου και να τρως το κέικ χωρίς την άδειά μου. Εν κανεί που το…

love

«Σε είδαν να ανοίγεις το τάπερ μου και να τρως το κέικ χωρίς την άδειά μου. Εν κανεί που το έφαες, έβαλες και το τάπερ όφκερο μες στο ψυγείο, πονίστιτζη!»
Σε ένα «έντυπο στέκι» με σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα έναν κεραυνοβόλο έρωτα που είδαν τυχαία στο δρόμο , γράφουν οι Κύπριοι αναγνώστες του περιοδικού city free press. Οι περιγραφές που θα διαβάσετε παρακάτω ενδεχομένως χρειάζονται μετάφραση ή φαντασία. Απολαύστε το!

«Σε είδα στην «Οκτάνα» με το φόρεμά σου το «εφημεριδέ» και επέλλανα ξανθέ μου άγγελε. Πότε θα βρεθούμε;
Σε είδα έξω από την Bionic ύστερα από 11 ολόκληρα χρόνια. Στέλιο μου, επέλλανα. Θέλω να τελειώσουμε ότι αφήσαμε ατέλειωτο από τότε.
*Σε βλέπω κάθε μέρα στο Λύκειο της Αγίας Φύλας. Παίζει να είσαι ο πιο κοντός του σχολείου, αλλά εγώ πάλε θέλω σε, όμορφε γιε του πεζινάρι! Κάμε κάτι πλιζ!
*Σε είδα στην καφετερία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ημέρα Παρασκευή. Άκουσα ότι συστήνεσαι ως machine girl. Εγίνηκε turbo η μηχανή μου που σε είδα. Πότε θα την ξεκινήσουμε μαζί;
*Σε είδα πόξω που τα εργαστήρια της νοσηλευτικής του ΤΕ.ΠΑ.Κ. να είσαι στο car σου και να πιτάς σπρέι μέντας στο στόμα σου. Thnx που με άφηκες να ρέξω.
*Σε είδα να αφήνεις σημείωμα πάνω στο τζάμι του αυτοκινήτου μου. Εν έχεις υπόθεση αγαπημένο μου χωριατάκι. Όπου θέλω παρκάρω! Ματς!
*Σε είδα στο τραπεζάκι της Προοδευτικής. Κάτι ακούω… τρίζει. Συκώστου μάνα μου τζιαι εν σε σώνει.
*Σε είδα και εγώ στα φώτα της Λαϊκής. Γίνε πιο συγκεκριμένος για να καταλάβω αν είμαι εγώ. Αν ήταν στη Λάρνακα πάρε το τηλέφωνο από τη «City».
*Σε είδα στο «Gloria Jeans» στην Παλλουριώτισσα να περιμένεις να παραγγείλεις. Εκόμπλαρα τόσο να σου μιλήσω. Εν να έβρω τρόπο να σου κοντέψω στο Frederick, όμορφή μου, με τα σαρκώδη χείλη!
*Σε είδα στη Φανερωμένη να κάθεσαι τζιαι να με θωρείς με τα ππιριλοτά σου τα μάθκια τα πράσινα. Εν τζιαι είναι φακοί έννεν; Άκουσα να σε λαλούν Ριάνα. Πάντως είσαι πιο όμορφη εσύ.
*Εν σε είδα εσένα, αλλά το αυτοκίνητό σου κολλημένο που πίσω που το δικό μου. Θέλω να σε γνωρίσω για να δω πόσο βλήμα είσαι και επάρκαρες έτσι. Έφαα τη ζωή μου να το φύω. Εν η δουλειά σου το parking!
*Δεν σε είδα στο μάθημα των Ισπανικών γιατί ακυρώθηκε. Ανυπομονώ να σε ξαναδώ guapa rubia senorita.
*Σε είδα στα φώτα του Κύκκου. Χαμπούλη μου είσαι Θεός!
*Σε είδα στο Mercedes A160 το κόκκινο, μέσα στη Μακαρίου με τρεις θηλυκές. Πότε θα με πάρεις και εμένα μαζί σου. Κωνσταντίνα.
*Σε είδα να βγαίνεις από την καφετερία του Cyprus College και να μπαίνεις σε ένα μαύρο golf. Έμαθα ότι είσαι στρατιώτης και πως γιόρταζες. Ένα θα σου πω Αντρέα μου: είσαι ένας κούκλος και έχεις τα πιο τέλεια μάτια που έχω δει. Να έρκεσαι πιο συχνά στην καφετερία μας.
*Σε είδα να φεύκεις που το global ένα μεσομέρι με το γαλάζιο σου το march. Είσαι μια κούκλα και ο κότσος σου που εν τζιπάνω τζι, εν παίζεται. Την επόμενη φορά που θα σε δω, θα σε ακολουθήσω.
*Είδα σε πόξω που το «Angels» και εφόρες μια άσπρη καμπαρντίνα. Έφυεν η φάτσα μου μώρατσέ μου. Πότε θα σε ξαναδώ πανέμορφη batwoman;
*Σε είδα την Τρίτη στο «Caf? City» να παίζεις πιλότα και να πίνεις φραπεδάκι δίπλα στο τζάκι, μουσάτο αγόρι μου. Την επόμενη Τρίτη να είσαι εκεί.
*Βλέπω σε κάθε Κυριακή Lady’s Mile. Μίλα μου.
*Σε βλέπω κάθε μεσημέρι στο λεωφορείο. Πότε θα κατεβούμε στην ίδια στάση κοριτσάρα μου;
*Σε είδαν να ανοίγεις το τάπερ μου και να τρως το κέικ χωρίς την άδειά μου. Εν κανεί που το έφαες, έβαλες και το τάπερ όφκερο μες στο ψυγείο, πονίστιτζη!
*Σε είδα στις «Ρωγμές» στις 3/12 και σε βλέπω πολύ συχνά στο «Starbucks» πρασινομάτη μηχανόβιε. Πολύ το καθυστερείς!
*Σε βλέπω πώς με βλέπεις. Ξέρω ότι με θέλεις και ξέρεις ότι σε θέλω. Νεόφυτέ μου, κάνε το πρώτο βήμα να χαρείς.
*Ψιτ, γοητευτικέ ασπρομάλλη, σε βλέπω κάθε weekend στο bar του «Zoo Lounge». Θέλω μια χάρη, να πεις στον κολλητό σου πως είναι κούκλος.
*Σε είδα το Σάββατο 4/12 στο «Λευκόθεο» να κάνεις προπόνηση καράτε. Είσαι πολύ sexy με τη στολή σου, ειδικά όταν παθιάζεσαι. Νενάκι μου γίνεται να γίνω ο σάκος σου;
*Σε είδα να περνάς από τη μάντρα καθώς ήμουν βουτημένος μες στους βόθρους. Μάνα μου είσαι θεά. Πάρε με τηλέφωνο. Σταυράρας.
*Σε βλέπω καθημερινά. Είμαστε φίλοι αλλά εγώ σε θέλω σαν τρελός. Αχ ρε Στέλιο τι μου έκανες!
*Σε είδα στο άσπρο σου το swift και τα έχασα γλυκιά τεταρτοετή αρχαιολόγα του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πότε θα μπεις και στο δικό μου το αυτοκίνητο;
*Σε είδα στο caf? «So Simple» στην Κοφίνου, Άντρο μου, να κάνεις τον αστυνόμο μαζί με τον Μαυρή και επιάσατε τον Στορτζί στο μαϊτάπι. Εκατουριχήκαμε που το γέλιο.
*Σε είδα στο Λύκειο Δασούπολης να κάθεσαι στο γήπεδο κάτω που το δέντρο. Φκε τζιαι λίο έξω να χαρεί το μάτι μας ρε ξανθέ.
*Σε είδα για πρώτη φορά στην εκδρομή στη Λάνεια. Ήρτες τζιαι εμίλησές μου… τζίνο ήταν. Επέλλανα πάνω σου. Είσαι Θεός. Αντώνη αγαπώ σε.
*Σε είδα στην «Οκτάνα» με το φόρεμά σου το «εφημεριδέ» και επέλλανα ξανθέ μου άγγελε. Πότε θα βρεθούμε;
*Σε είδα στην «Merkyr» να φορείς κάθε μέρα και πιο ωραίο καλσόν. Θέλω μια μέρα να σου το φκάλω ωραία κοκκινομάλλα μου. Ο μακρομάλλης σου.
*Σε είδα στο Λύκειο Απ. Βαρνάβα να κάθεσαι στις κερκίδες, να τραγουδάς τζιαι να χορεύεις ζεμπέκικο. Είσαι το μοντέλο τζιαι η λάμψη του σχολείου. Ερωτεύτηκά σε πούλα μου.
*Σε είδα τη Δευτέρα 29/11 στο δρόμο ΓΣΖ-Αραδίππου τα μεσάνυχτα. Οδηγούσες ένα Nissan-άκι και με κοίταξες όταν ήρθα δίπλα σου. Ήσουν πολύ sexy, άναψα όταν με είδες με αυτό το βλέμμα ομορφούλα μου.
*Στην κοπέλα που έστειλε «Σε είδα» για τον κιθαρίστα του bar «Harley Davidson», θέλω να την ενημερώσω πως ο μώρατσος είναι κρατημένος. Πρασινομάτικο αγόρι σ’ αγαπώ.
*Μαρία -Χριστίνα σε είδα και έπαθα. Εν χάνεις κούκλα μου. Τις νύχτες δεν κοιμάμαι. Σε σκέφτομαι συνέχεια.
*Σε είδα στο UCY να περπατάς από το Parking προς την αίθουσά σου, όταν περνούσα με τη μοτόρα μου. Maxel (επικοινώνα άμεσα Jane).

Κλιματισμός στο αυτοκίνητο: Νέα έρευνα δείχνει πως εκτός από «κρύους» μας κρατά και ασφαλείς

driving 2934477 1280

Κλιματισμός στο αυτοκίνητο: Νέα έρευνα δείχνει πως εκτός από «κρύους» μας κρατά και ασφαλείς

Η χρήση του κλιματισμού στο αυτοκίνητο είναι απαραίτητη τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού γιατί, εκτός…

Μύκονος: Δύο τραυματίες, ξαπλώστρες και αντικείμενα στη θάλασσα από κύμα που προκάλεσε πλοίο (video)

μυκονος

Μύκονος: Δύο τραυματίες, ξαπλώστρες και αντικείμενα στη θάλασσα από κύμα που προκάλεσε πλοίο (video)

Το περιστατικό έγινε στην παραλία του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο το μεσημέρι του Σαββάτου (20/07)

Γιώργος Βελισσάρης: Του πέταξαν 100 κιλά γαρύφαλλα με κλαρκ σε πανηγύρι – Έντονες αντιδράσεις στο Twitter (video)

Καταγραφή 22

Γιώργος Βελισσάρης: Του πέταξαν 100 κιλά γαρύφαλλα με κλαρκ σε πανηγύρι – Έντονες αντιδράσεις στο Twitter (video)

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκαν οι ντόπιοι στη Λακωνία για να πετάξουν γαρύφαλλα στον Γιώργο Βελισσάρη