Newsroom

Newsroom

Σε έξαλλη κατάσταση ο Γεωργιάδης με τον Πολάκη: "Δεν θα κρύβεσαι γαϊδούρι, υποκείμενο. Θα πέσετε κάποια στιγμή και τότε δεν τη γλιτώνεις μ

Πολύ σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, όταν ο πρώτος αποκάλεσε τον δεύτερο «κότα λυράτη».

575952d61dc524e80c8b45d1

Απαντώντας ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον αντιπρόεδρο της ΝΔ για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ. «Τα ραβασάκια που έστελνες στο ΚΕΕΛΠΝΟ κι εσύ και η γυναίκα σου, για το ποιους να διορίσουμε σε βαστάνε ακόμη», είπε. 

Οι δηλώσεις Πολάκη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση απάντησε: «Θα φέρεις τώρα εδώ τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας. Αν δεν τα φέρετε, θα κάνω μήνυση, και θα ζητήσεις την άρση της ασυλίας σου. Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία. Έπιασε αυτό το υποκείμενο τη γυναίκα μου στο στόμα του. Ή θα φέρεις τα ραβασάκια ή θα γίνει εδώ της Κρήτης. Με την τιμή και την υπόληψή μου δεν παίζει κανένας. Κοίτα με στα μάτια Πολάκη, θα πέσετε κάποια στιγμή και τότε δεν τη γλιτώνεις με τίποτα».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…