Newsroom

Newsroom

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα – Μολότοφ στο ΥΠΟΙΚ

Ημέρα Πανελλαδικής Απεργίας η σημερινή για Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω του καλέσματος των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο νέο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό που αναμένεται να ψηφιστεί μέσα στο Δεκέμβριο. Μικροένταση επικράτησε στο Σύνταγμα όταν διμοιρία των ΜΑΤ δέχτηκε βόμβες μολότοφ στην οδό Φιλελλήνων από αγνώστους.

apergia 3 dekembriou 1

Ημέρα Πανελλαδικής Απεργίας η σημερινή για Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω του καλέσματος των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο νέο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό που αναμένεται να ψηφιστεί μέσα στο Δεκέμβριο. Μικροένταση επικράτησε στο Σύνταγμα όταν διμοιρία των ΜΑΤ δέχτηκε βόμβες μολότοφ στην οδό Φιλελλήνων από αγνώστους.

Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, με αποτέλεσμα τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας να μείνουν ακινητοποιημένα έως τα μεσάνυχτα, ενώ συμμετέχει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στη σημερινή απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς και η ΟΛΜΕ.

Οι δημοσιογράφοι σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ, όπως αποφάσισε η ΠΟΕΣΥ, απήργησαν χθες Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά στα μέσα μαζικής μεταφοράς για σήμερα, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ πραγματοποιούν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο και τον προαστιακό προχωρούν σε 24ωρη απεργία, κι έτσι δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα του μετρό μεταξύ Δουκίσσης Πλακεντίας και Αεροδρομίου.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…