Σε απεργία καλούν οι εμποροϋπάλληλοι την Κυριακή των Βαΐων

Απεργία προανήγγειλε για την Κυριακή των Βαΐων, 13 Απριλίου, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ), συνεχίζοντας τις αντιδράσεις της στην…

emporoi 0

Απεργία προανήγγειλε για την Κυριακή των Βαΐων, 13 Απριλίου, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ), συνεχίζοντας τις αντιδράσεις της στην κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων.

Η ΟΙΥΕ αντιδρά, μεταξύ άλλων, στη ρύθμιση που πέρασε με το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο για τη «δήθεν πιλοτική», όπως αναφέρει, κυριακάτικη λειτουργία στις τουριστικές περιοχές και τις 52 Κυριακές, για όλα τα καταστήματα ανεξαρτήτως μεγέθους.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων που “δοκίμασαν” τις Κυριακές δεν κατάφερε να καλύψει ούτε τα βασικά έξοδα λειτουργίας. Εννιά χιλιάδες εργαζόμενοι που εξαναγκάστηκαν να εργαστούν τις Κυριακές, ούτε ρεπό πήραν, ούτε πληρώθηκαν. Δούλεψαν “δωρεάν” για τους εργοδότες. Το ίδιο θα κάνουν και στις τουριστικές περιοχές, όπου με το τελευταίο πολυνομοσχέδιο θεσμοθέτησαν τη δήθεν πιλοτική λειτουργία» αναφέρει η ΟΙΥΕ.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…