Αν σας ήρθε σήμερα μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο από Βρετανία, διαγράψτε το (διαβάστε το στην ανάρτηση)…

Του Γιάννη Πομώνη

sms 1

Του Γιάννη Πομώνη

Μαϊμού μηνύματα σε αριθμούς πατρινών κινητών τηλεφώνων για δήθεν κέρδη χιλιάδων ευρώ, εστάλησαν σήμερα Κυριακή 27 Ιουλίου 2014. Το μήνυμα αυτό εστάλη και στον αριθμό δημοσιογράφου του thebest.gr.

Μάλιστα σύμφωνα με τον διαγωνισμό, ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου σας υποτίθεται πως κληρώθηκε ως ο πρώτος στην ιστοσελίδα της mobilesamsung.co.uk στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μήνυμα σας καλεί να επισκεφθείτε τον ιστότοπο (αμφιβόλου εγκυρότητας) και να πληκτρολογήσετε τον επισυναπτόμενο κωδικό ώστε να μάθετε τις λεπτομέρειες για να παραλάβετε τα κέρδη σας.

Εμείς δεν μπήκαμε στην διαδικασία να επισκεφθούμε τον ιστότοπο, καθώς το πλέον πιθανό είναι να ζητηθούν στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού ή ακόμη κι ένα συμβολικό αντίτιμο για να αποδεχτούμε την πίστωση στον λογαριασμό.

Ανάλογη θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά οποιουδήποτε έχει δεχτεί ανάλογο μήνυμα, καθώς αντίστοιχα μηνύματα με διαφορετικό περιεχόμενο και για δήθεν διαγωνισμούς έχουν αποσταλεί και στο παρελθόν, στοχεύοντας σε ανυποψίαστους χρήστες της κινητής τηλεφωνίας που εν τέλει θα πέσουν θύματα ηλεκτρονικού εγκλήματος.


 

Πηγή: thebest.gr

«Πυρά» από την κυβέρνηση της Αργεντινής κατά του Λιονέλ Μέσι: «Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Γαλλίας!» (video)

mesi

«Πυρά» από την κυβέρνηση της Αργεντινής κατά του Λιονέλ Μέσι: «Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Γαλλίας!» (video)

Μπελάδες για την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής και τον Λιονέλ Μέσι λόγω των όσων συνέβησαν…