Σας ευχαριστούμε!

Τόσο προεκλογικά, κατά την διάρκεια των κρίσιμων ωρών των δυο τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, όσο και μετά τις εκλογές το koutipandoras.gr επιλέξατε…

kouti neo

Τόσο προεκλογικά, κατά την διάρκεια των κρίσιμων ωρών των δυο τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, όσο και μετά τις εκλογές το koutipandoras.gr επιλέξατε και εμπιστευθήκατε για την ενημέρωση σας, τα σχόλια και τις καταγγελίες σας χιλιάδες αναγνώστες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό ακόμα.

Σας ευχαριστούμε για αυτό και για το ότι αναδείξατε το koutipandoras.gr σε κόμβο ενημέρωσης και όχι απλής καταγραφής των γεγονότων και πολιτικών εξελίξεων που κυριάρχησαν τις τελευταίες 21 μέρες. Επειδή αναγνωρίσατε πως σε εμάς διαβάζετε αυτά που δεν γίνεται να δείτε άλλου. 

Αποδεικνύετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και “παγιώνετε” το πείσμα της δημοσιογραφικής ομάδας του ενημερωτικού αυτού ιστότοπου για περισσότερη, συνεχή, πιο επίμονη και αποκαλυπτική έρευνα πάνω σε θέματα που μας απασχολούν όλους.

Σας ευχαριστούμε για αυτή την τιμητική αλληλεπίδραση και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με ακόμα εντονότερους ρυθμούς παρά τις αντίξοες συνθήκες και το εχθρικό περιβάλλον.      

Η δημοσιογραφική ομάδα 

koutipandoras.gr 

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…