Newsroom

Newsroom

Σαμαράς στη ΔΕΘ: Εγκαινιάζουμε μια νέα πορεία για την οικονομία

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά για τα εγκαίνια της 77ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Η πρώτη αλήθεια που οφείλουμε…

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά για τα εγκαίνια της 77ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Η πρώτη αλήθεια που οφείλουμε όλοι να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι η Ελλάδα βρέθηκε κοντά στην έξοδο από το ευρώ, είπε ο Πρωθυπουργός. «Αυτή η προσδοκία της δραχμής παρέλυε την οικονομία μας. Το εκτός Ελλάδος λόμπι της δραχμής φάνηκε να κερδίζει τη μάχη, η Ελλάδα θα πέθαινε και θα πάθαινε πεθαίνοντας όσα καμία χώρα δεν έχει αντιμετωπίσει σε καιρό ειρήνης.
Αυτό έπρεπε να το αποτρέψουμε και το κάναμε. Και για να αποτρέψουμε την καταστροφή έπρεπε να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας». Πολλές από τις περικοπές είναι επώδυνες, αλλά «δεν γίνεται αλλιώς».

«Μόλις ανακοπεί η πτωτική πορεία θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες, των χαμηλοσυνταξιούχων, αλλά και των ενστόλων».

Φέτος είναι μια χρονιά διαφορετική, βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο», είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι «δεν ήρθα για να εξαγγείλω αυτά που έχουν ήδη εξαγγελθεί… ήρθα να σας πω ότ παρά τις δυσκολίες που έχουμε, δίνουμε τα μέσα στη βόρεια Ελλάδα να απελευθερώσει το δυναμισμό της.

Δεν εγκανιάζουμε μόνο τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αλλά εγκαινιάζουμε μια νέα πορεία για την οικονομία


Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής