Newsroom

Newsroom

Σαμαράς: Επικίνδυνος τζογαδόρος ο Τσίπρας

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πάτρα, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας το κόμμα της…

samaras 72

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πάτρα, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπερασπίζεται το σπάταλο κράτος και τις ασύδοτες συντεχνίες, την αδιαφάνεια, τη φοροδιαφυγή και ό,τι μας οδήγησε στην κρίση.

Ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέα Κατσανιώτη, στο κλειστό γήπεδο του Έσπερου, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «εμποδίζει την ανάπτυξη τώρα που αφήνουμε τα μνημόνια πίσω», τονίζοντας ταυτόχρονα ότι τρέφεται από τον πόνο του κόσμου και δεν τους ενδιαφέρει η Ευρώπη.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των Financial Times, ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε σχέδιο για να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ. Αυτό το σχέδιο ματαιώσαμε. Και σε αυτό θέλει να μας επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε και στο σχέδιο Ζ που σχεδίαζαν οι ευρωπαίοι εταίροι οι οποίοι φοβόντουσαν ότι μια χρεοκοπία της Ελλάδας θα διέλυε το ευρώ.

«Γι’ αυτό και σχεδίαζαν και το ονόμασαν σχέδιο Ζ, να «αποκόψουν» την Ελλάδα για να διασώσουν την υπόλοιπη Ευρώπη. Δεν ήταν επιλογή για τους εταίρους μας. Ήταν διάχυτος φόβος» είπε και επιτέθηκε εκ νέου στον Αλ. Τσίπρα.

«Και τώρα που αποκαλύφθηκε αυτό, τι λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Ότι τέτοιος κίνδυνος, μην τους ακούτε, δεν υπήρχε! Μπλόφα ήταν. Δυστυχώς, ή δεν έχει καταλάβει τίποτε ή είναι ένας επικίνδυνος τζογαδόρος. Αυτό αποτρέψαμε. Κι σ’ αυτό προσπαθεί να μας επιστρέψει. Δεν θα αφήσουμε λοιπόν να μας ξαναρίξουν πίσω» είπε.

Απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους, ο πρωθυπουργός ζήτησε ψήφο από όλους, για να πάει μπροστά η χώρα «και να τους ματαιώσουμε τα σχέδια», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα όπως τόνισε, «δεν εξαρτάται η κυβέρνηση από την ψήφο σας, αλλά η ίδια η χώρα και η αξιοπιστία της».

Στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς έκανε αναφορές στην προσπάθεια της κυβέρνησης να βγάλει την χώρα από την κρίση και όπως σημείωσε «υποφέραμε, αλλά αποτρέψαμε τα χειρότερα».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, διεμήνυσε ότι βγάζουμε τη χώρα από την κρίση, κάτι που ποτέ και πουθενά δεν έγινε τόσο γρήγορα, ενώ πρόσθεσε ότι στο ζήτημα της ανάπτυξης δεν θα αφήσει κανέναν και καμία περιοχή να μείνει πίσω.

Ο κ. Σαμαράς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο μεταναστευτικό: «Οι παράνομοι μετανάστες που φεύγουν πλέον από τη χώρα μας, είναι περισσότεροι από αυτούς που έρχονται» είπε και χαρακτήρισε «ύμνο της λαθρομετανάστευσης» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι “καθαρίζουν” κτήρια και πανεπιστήμια: «Καθαρίζουμε και τα κατειλημμένα κτήρια από παράνομους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τους υπερασπίζεται» και πρόσθεσε: «Καθαρίζουμε τα πανεπιστήμια που είχαν γίνει εστίες παρανομίας και άσυλα κουκουλοφόρων. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει κάθε τέτοια πράξη».

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…