Newsroom

Newsroom

Σαμαράς: Δεν συνομιλώ με υβριστές

Επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε  ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αυτήν την φορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης…

samaras kopi pitas

Επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε  ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αυτήν την φορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός αρνήθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, να συμμετέχει σε πιθανόν ντιμπέιτ, αφού όπως δήλωσε δεν συνομιλεί με υβριστικές.

«Δεν συνομιλώ με υβριστές και την πολιτική αθλιότητα δεν πρόκειται ποτέ να την νομιμοποιήσω. Με ποιους να κάνω διάλογο; με τους υβριστές που δυόμισι χρόνια με λένε πουλημένο και προδότη; με τους εκβιαστές ή με τους συκοφάντες που μιλούσαν για κουμπαράδες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σαμαράς.

«Δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα ψέματα που έλεγε, θα πάει σε μονομερείς κινήσεις που θα προκαλέσουν χρεοκοπία. Έλεγαν στο συνέδριό τους ότι δεν θα πληρώσουν τους τόκους και τα χρεολύσια, αυτό είναι ο ορισμός της χρεοκοπίας. Σήμερα είπαν ότι θα προχωρήσουν και σε εσωτερικό δανεισμό ακόμη και από τους μικροκαταθέτες», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σαμαράς εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου λέγοντας ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές και θα δώσει τέλος στον λαϊκισμό στην Ελλάδα.

«Με την βοήθεια του θεού, γιατί εμείς δεν φοβόμαστε να το λέμε θα νικήσουμε αυτή την κρίσιμη μάχη. Είμαι προσωπικά αισιόδοξος. Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει μειωθεί στο όριο του στατιστικού λάθους και σύντομα θα ανατραπεί. Θα κερδίσουμε και θα είναι το τέλος του λαϊκισμού στην Ελλάδα. Όπλο μας έχουμε την αλήθεια και σημαία μας την ευθύνη, εκείνοι έχουν κρυφή ατζέντα» συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι από αύριο, Σάββατο 3 Ιανουαρίου, ξεκινά την προεκλογική του περιοδεία σε Καρδίτσα και Λάρισα ενώ το ίδιο βράδυ θα δώσει ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης της Λάρισας. 

Η απάντηση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ δια του Γραφείου Τύπου ήταν η εξής: “Φαίνεται πως σε αυτές τις εκλογές από τη ΝΔ δεν θα ακούσουμε καμιά αλήθεια παρά μόνο. Ψέματα.

Ο κ. Σαμαράς γνωρίζει πολύ καλά, αφού το έχει κάνει και ο ίδιος, ότι οι κυβερνήσεις προβαίνουν σε έκδοση εντόκων γραμματίων”. Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου καταλήγει ως εξής: “Ας μας απαντήσουν, όμως, επιτέλους: σε τι ακριβώς έχει συμφωνήσει με την τρόικα ότι θα υλοποιήσει μετά τις εκλογές αν γίνει κυβέρνηση;”.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…