Σάλος στο Χόλιγουντ με τις κατηγορίες για Κέβιν Σπέισι: Μου επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήμουν 14 ετών

Τεράστιο θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στο Χολιγουντ έπειτα από τις βαριές καταγγελίες του ηθοποιού Αντονι Ραπ για τον δημοφιλή συνάδελφό του Κέβιν Σπέισι. Όπως ισχυρίστηκε ο Ραπ, ο Σπέισι πριν από 30 χρόνια του επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ εκείνος ήταν 14 ετών.

59f73b721dc5243c4b8b4645

Ο τεράστιος σάλος που προκλήθηκε ανάγκασε τον Κέβιν Σπέισι να τοποθετηθεί για το ζήτημα. Στη δήλωσή του παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Τι συνέβη

Σε δηλώσεις του ο Άντονι Ραπ, πρωταγωνιστής της σειράς Στρατ Τρεκ, κατηγόρησε τον Κέβιν Σπέισι ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά το 1986, όταν εκείνος ήταν 14 ετών. Ο Σπέισι τότε ήταν 26 ετών.

«Τον είδα να στέκεται στην είσοδο του δωματίου και να με παρατηρεί. Η εντύπωσή μου ήταν τότε ότι ήταν μεθυσμένος. Αντί να μου μιλήσει, με σήκωσε όπως ο γαμπρός σηκώνει τη νύφη. Αρχικά δεν αντέδρασα γιατί προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Και τότε ξάπλωσε από πάνω μου» είπε ο Ραπ.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί για πόση ώρα ήταν από πάνω του ο διάσημος ηθοποιός αλλά θυμάται ότι μετά από λίγη ώρα κατάφερε να ξεφύγει.

Από τότε δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον Σπέισι αλλά υποστήριξε ότι έκτοτε έχει μοιραστεί την ιστορία με αρκετούς φίλους και συγγενείς. Εξήγησε, τέλος, ότι έκανε τώρα την αποκάλυψη του περιστατικού αφού είδε αρκετές γυναίκες να βγαίνουν μπροστά και να αποκαλύπτουν τι πέρασαν στα χέρια του Γουάινσταϊν.

«Και δεν το έκανα απλά από παράπονο αλλά για να ρίξω φως σε δεκαετίες συμπεριφορών που έγιναν ανεκτές επειδή πολλοί άνθρωποι όπως εγώ μείναμε σιωπηλοί. Ελπίζω να μπορέσω να κάνω τη διαφορά τώρα» συμπλήρωσε ο Ραπ.

Ο Ραπ είπε ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Σπέισι σε ένα από τα πάρτι μετά την επιτυχία της ταινίας “Precious Sons” στην οποία είχε τότε πρωταγωνιστήσει ενώ πριν από το περιστατικό στο σπίτι ο Σπέισι τον είχε καλέσει για ποτό σε κλάμπ μαζί με έναν 17χρονο φίλο του.


Η απάντηση Σπέισι

Ο Κέβιν Σπέισι με δημόσια δήλωσή του, σημειώνει ότι δεν θυμάται το εν λόγω περιστατικό. Αν όμως, όπως δηλώνει, «συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την πιο ειλικρινή μου συγγνώμη για αυτό που ήταν μια βαθιά απρεπής συμπεριφορά μεθυσμένου, και λυπάμαι για τα συναισθήματα που περιγράφει πως ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια»

Ολόκληρη η δήλωση του Κέβιν Σπέισι:

«Σέβομαι πολύ και θαυμάζω τον Άντονι Ραπ ως ηθοποιό. Είμαι παραπάνω από τρομοκρατημένος που άκουσα την ιστορία του. Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να είναι περισσότερα από 30 χρόνια πριν. Αλλά αν όντως συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την πιο ειλικρινή μου συγγνώμη για αυτό που ήταν μια βαθιά απρεπής συμπεριφορά μεθυσμένου, και λυπάμαι για τα συναισθήματα που περιγράφει πως ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια.

Η ιστορία αυτή με ενθάρρυνε να ξεκαθαρίσω κι άλλα πράγματα για την ζωή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν φήμες για μένα και κάποιες ενισχύθηκαν από το γεγονός πως είμαι τόσο προστατευτικός για την ιδιωτικότητά μου. Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου άνθρωποι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επιλέγω να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

InCollage 20240502 120728230

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

Ένας πολύ έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, από τον Ευάγγελο Αντώναρο και…

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

Μαζωνάκης

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ;», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο…