Newsroom

Newsroom

Σάλος με το σχόλιο του Μπιμπίλα: Γιατί η Χρονοπούλου κατήγγειλε το όνομα του Γεωργούλη τέσσερις μήνες μετά;

Το σχόλιο του προέδρου του ΣΕΗ σχετικά με την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

μπιμπιλας3 1 2

Την δική του άποψη εξέφρασε σχετικά με τις καταγγελίες της δικηγόρου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ελένης Χρονοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό προς το πρόσωπο του Αλέξη Γεωργούλη ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας-προκαλώντας τα έντονα σχόλια των χρηστών στο twitter- σχολιάζοντας μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook ο γνωστός σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης Λευτέρης Πλασκοβίτης

Ο κ. Πλασκοβίτης που μεταξύ άλλων είναι και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έγραψε χαρακτηριστικά πως «όσο αθώος ή ένοχος ήταν ο Φιλιππίδης όταν μάθαμε την ΠΡΩΤΗ καταγγελία θύματος, άλλο τόσο αθώος ή ένοχος είναι κ ο Γεωργούλης! Καταδίκες ή αθωώσεις αλλά καρτ κ ανάλογα με το κομματικό μας συμφέρον, είναι προστυχιά, είναι αθλιότητα κ Χρυσαυγίτικη νοοτροπία κ συμπεριφορά! Τέλος! ΥΓ1 Υπήρξα κ γω πολύ ωραίος κ επιθυμητός νέος, αλλά όποτε μου έλεγε όχι κάποια γυναίκα, το χειρότερο που έκανα ήταν να λέω, «εσύ θα χάσεις» και μάλιστα με χαμόγελο. ΥΓ2 Ο Γεωργούλης είναι μέλος του ΣΕΗ;».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε την ανάρτηση γράφοντας: «το ζήτημα Λευτέρη μου είναι γιατί τον έστειλε ο κόσμος στην Ευρωβουλή, για ποιο λόγο τον έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν είχε ασχοληθεί ποτέ ούτε με τον συνδικαλισμό, ο χρόνος που έγινε η καταγγελία, το γιατί δημοσιοποιήθηκε τώρα, το γιατί κατήγγειλε το όνομα του 4 μήνες μετά, αφού η ίδια είναι νομικός, γενικά όλη αυτή η ιστορία δεν μοιάζει καθόλου με των 2 καταδικασθέντων πρωτοδίκως, γιατί υπήρχαν γι’ αυτούς σωρεία σοβαρών καταγγελιών στο ΣΕΗ και την Εισαγγελία. Ο Γεωργούλης είναι μέλος του ΣΕΗ και του ΤΑΣΕΗ κι έχει βοηθήσει οικονομικά το ΤΑΣΕΗ με εκδηλώσεις που έκανε στα μαγαζιά που είχε τότε».

2023 04 19 6.39.32

 

Το σχόλιο του προέδρου του ΣΕΗ προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από χρήστες του Facebook που μάλιστα έκαναν λόγο για «αντιμετώπιση των εγκλημάτων A la carte» ενώ κάποιοι είπαν πως ο Αλέξης Γεωργούλης θα έπρεπε να έχει «διαγραφεί προσωρινά μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης».

 

2023 04 19 6.42.59
2023 04 19 6.43.07

Ο σκηνοθέτης απαντώντας στον κ. Μπιμπίλα έγραψε: «είναι άστοχα τα ερωτήματά σου» , ενώ πρόσθεσε, «δεν διάβασες την απάντηση της καταγγέλλουσας. Το αν έχει βοηθήσει ή όχι το ΤΑΣΕΗ δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κατηγορείται και δεν ξέρω γιατί τα βάζεις εδώ».

2023 04 19 6.39.46

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε νέο σχόλιο σημείωσε πως «Αν έρθει καταγγελία η καταδικασθεί από κάποιο δικαστήριο, τότε το ΣΕΗ βάσει καταστατικού θα κινηθεί. Προς το παρόν αναμονή. Στους άλλους που διεγράφησαν υπήρχαν εγγραφές καταγγελίες στο ΣΕΗ και φθάσαμε σε γενικές Συνελεύσεις για να διαγραφούν».

2023 04 19 6.40.20

 

«Μην κάνετε σαν τους κανίβαλους που βρήκαν κάτι για να το κατασπαράξουν»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, με νένα του ανάρτηση, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για τις ερωτήσεις που δέχεται το σωματείο σε σχέση με το ζήτημα.

«Επειδή πολλοί βιάζονται και ασφυκτικά μας πολιορκούν ως ΣΕΗ και εμένα προσωπικά για να πάρουν δηλώσεις για την νέα περίπτωση καταγγελίας κατά του Ευρωβουλευτή Γεωργούλη που τυχαίνει να είναι και μέλος του ΣΕΗ κ ΤΑΣΕΗ, ας κάνουν υπομονή θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό μας αλλά και το τεκμήριο αθωότητας.

Μην κάνετε σαν τους κανίβαλους που βρήκαν κάτι για να το κατασπαράξουν. Και για όσους επιπόλαια με κατηγορείτε προσωπικά ως υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ είστε τελείως άσχετοι αφού είμαι υποψήφιος με ΤΗΝ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που καταγγέλλει τα πάντα για όλα τα κόμματα. Ας σοβαρευτούμε, πάντα εξετάζονται οι καταγγελίες, πάντα περιμένουμε τα αρμόδια όργανα και την δικαιοσύνη να λειτουργήσουν και μετά μιλάμε. Δεν θα γίνουμε μπαλάκι στα πολιτικά παιχνίδια και στις σκοπιμότητες κανενός. Σεβόμαστε τα φερόμενα ως θύματα και αναμένουμε. Εξ άλλου δυστυχώς 4 ως τώρα ευρωβουλευτές μας, διαφόρων κομμάτων, μας έχουν εκθέσει στην Ευρώπη ανεπανόρθωτα».

Το βίντεο που κάνει θραύση στο Tik Tok: Οδηγός σκάφους στην Ολλανδία είναι «φτυστός» ο Ψινάκης – Το σχολίασε και ο ίδιος

Ψινάκης Ολλανδία

Το βίντεο που κάνει θραύση στο Tik Tok: Οδηγός σκάφους στην Ολλανδία είναι «φτυστός» ο Ψινάκης – Το σχολίασε και ο ίδιος

«Ποιος θέλει βόλτα;» αναρωτήθηκε ο διάσημος manager, σε βίντεο με Ολλανδό οδηγό σκάφους που είναι…

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης εξέδωσε εντολή για την παύση της επίθεσης του Ισραήλ στη Ράφα

παλαιστινη

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης εξέδωσε εντολή για την παύση της επίθεσης του Ισραήλ στη Ράφα

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα η Νότια Αφρική ζήτησε από το Δικαστήριο της Χάγης, όπως…

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Ποινή φυλάκισης στην ιδιοκτήτρια για τις παραστάσεις με τα δελφίνια (Video)

4503823

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Ποινή φυλάκισης στην ιδιοκτήτρια για τις παραστάσεις με τα δελφίνια (Video)

Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για τις…

Ο Πούτιν είναι έτοιμος να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία: Δημοσίευμα – βόμβα για τον Ρώσο πρόεδρο

AP22074050579824

Ο Πούτιν είναι έτοιμος να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία: Δημοσίευμα – βόμβα για τον Ρώσο πρόεδρο

«Ο Πούτιν μπορεί να πολεμήσει για όσο χρόνο χρειαστεί, αλλά είναι επίσης έτοιμος για κατάπαυση…

Ο Μητσοτάκης έφυγε από τη Βουλή: Η ατάκα Βελόπουλου για τη ΔΟΥ Χαλκίδας… που τον εκνεύρισε (video)

MixCollage 24 May 2024 03 55 PM 5965

Ο Μητσοτάκης έφυγε από τη Βουλή: Η ατάκα Βελόπουλου για τη ΔΟΥ Χαλκίδας… που τον εκνεύρισε (video)

«Εξαφανίστηκε» από τη βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν η συζήτηση έφτασε στη ΔΟΥ Χαλκίδας