Σάλος με την ΕΡΤ: Ενώ σκοτώνεται κόσμος στη Γλυφάδα έσπευσαν να «παίξουν» τις δηλώσεις Μητσοτάκη (video)

Απίστευτη απόφαση από τη δημόσια τηλεόραση, καθώς την ώρα που έγινε γνωστό ότι αυτοκτόνησε ο δράστης στη Γλυφάδα η ΕΡΤ έπαιζε τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΕΡΤ Μητσοτάκης

Απίστευτα είναι όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας, καθώς νωρίς το πρωί άνδρας εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς με έναν εξ’ αυτών να είναι και ο άνδρας που έκανε την εισβολή, μια είδησης που έχει σοκάρει τους πάντες.

Από ό,τι φαίνεται όμως το συγκεκριμένο σοκ δεν έφτασε μέχρι τη δημόσια τηλεόραση, καθώς την ίδια ώρα που γινόταν γνωστό ότι ο δράστης της επίθεσης αυτοκτόνησε η ΕΡΤ έσπευσε να παίξει τις live δηλώσεις Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, έγινε μια πολύ μικρή αναφορά στα γεγονότα της Γλυφάδας και επέστρεψε ξανά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επίσκεψη του στο Βελιγράδι, κόβοντας στη μέση το ρεπορτάζ για το πολύνεκρο περιστατικό, με την πρόφαση ότι έκανε δηλώσεις εκείνη γινόντουσαν ξανά δηλώσεις.

Μετέπειτα το δελτίο πήγε ξανά στη ναυτιλιακή όταν πλέον ο πρόεδρος της ΝΔ είχε τελειώσει τον λόγο του.

Εντύπωση προκαλεί μάλιστα ότι ο παρουσιαστής στην αρχή του δελτίου λέει ότι στη Γλυφάδα συμβαίνει αυτό το συγκλονιστικό νέο και στα επόμενα 10 δευτερόλεπτα δίνει πάσα στο να γίνει live σύνδεση στις κοινές δηλώσεις του Μητσοτάκη με τον Βούτσιτς.

Γιατί ναι, στον κόσμο της δημόσιας τηλεόρασης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι δηλώσεις του έχουν μεγαλύτερη αξία από ένα μακελειό.

Οι ειδήσεις σήμερα:

Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε ο δράστης – Πληροφορίες για ακόμα τρεις νεκρούς

Πορτοσάλτε: Προσφεύγει στην Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου

Στη φάκα γυναίκα που έστελνε συκοφαντικές επιστολές ως δήθεν «απολυμένοι του Documento»

Λάρισα: Εικόνες ντροπής – Ξυλοκόπησε τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου