Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Η απάντηση για το δείπνο και οι σχέσεις τους (video)

Οι αντιδράσεις των δύο πλευρών για τη συνάντηση Γαβριήλ Σακελλαρίδη και Αλέξη Τσίπρα

γαβριηλ

O πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δείπνησε το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη με τον πρώην συνεργάτη του και κυβερνητικό εκπρόσωπο με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2015, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, με το παρασκήνιο της συζήτησης να έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχει επιλέξει μετά το 2015 να μείνει εκτός πολιτικής σκηνής, με την μοναδική ενασχόληση του από τότε να είναι  η δημόσια δήλωση ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές αλλά και η ισχυρή στήριξη του στην υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία του κόμματος.

Σίγουρα πάντως με τέτοια συνάντηση έχει σημασία ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι το όνομα του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ακουστεί πολλές φορές για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι θα μπορούσε να αποτελέσει κομμάτι του παζλ της ηγετικής ομάδας.

Το μενού του δείπνου

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μίλησε στην τηλεόραση του ALPHA για το τραπέζι των δύο αντρών και όπως ανέφερε Τσίπρας και Σακκελαρίδης έφαγαν παϊδάκια, τζατζίκι, πατάτες και σαλάτα, ενώ όπως σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός άφησε και φιλοδώρημα είκοσι ευρώ.

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Σακελλαρίδης είναι πελάτης του μαγαζιού, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας πήγε για πρώτη φορά, έκατσαν περίπου μιάμιση ώρα και ήταν πολύ φιλικοί με όσους βρίσκονταν εκεί, ενώ κόσμος πήγε να χαιρετήσει και τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι αναφέρουν πηγές του Αλέξη Τσίπρα

Ήδη από το πρωί άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να ρίξουν τους τόνους και να μαζέψουν τη σκόνη που σηκώθηκε από τη χθεσινή συνάντηση τονίζοντας ότι «Ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα».

Η αντίδραση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης καθώς έφευγε από το δείπνο με τον Αλέξη Τσίπρα κλήθηκε από την ρεπόρτερ του ALPHA να κάνει ένα σχόλιο για το τι συζητήθηκε μεταξύ των δύο αντρών αλλά και για το ποια είναι η σχέση τους, καθώς ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε αποχωρήσει και είχε παραδώσει την έδρα του το 2015.

«Τίποτα, τίποτα, δεν θέλω να μιλήσω», απάντησε με ευγένεια ο κύριος Σακελλαρίδης δίχως να θέλει να σχολιάσει τι συζήτησαν οι δυό τους, ενώ ίδια ήταν η αντίδραση του σε ερωτήσεις για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για το Στέφανο Κασσελάκη.

Πάντως όπως τόνισε: «Για να μας βλέπετε να τρώμε μαζί μια χαρά είναι οι σχέσεις μας», θέλοντας να δείξει πως διατηρούν μια άριστη σχέση και δεν υπάρχει κάποιο ρήγμα μεταξύ τους, παρά το πολιτικό διαζύγιο πριν από 8 χρόνια.

Η συνάντηση των δύο ανδρών μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα και να είναι ένα δείπνο μεταξύ φίλων, καθώς σε αυτό παραβρέθηκε και ο Λευτέρης Αρβανίτης, άνθρωπος που εργάζεται στα media του ΣΥΡΙΖΑ ή μπορεί να είναι και ένα προμήνυμα εξελίξεων. Ίδωμεν!

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

mariare8umno.00 02 39 16.Still002

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

Σε μια πρωτοφανή κίνηση κατατρομοκράτησης φοιτήτριας προχώρησε η αστυνομία στο Ρέθυμνο την Παρασκευή.