Σ.Κασσελάκης από Καρδίτσα: «Μην με αποκαλείται ακόμη πρόεδρο»

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε στην περιοχή της Καρδίτσας που επλήγη από την κακοκαιρία Daniel και συνομίλησε με κατοίκους και εθελοντές.

κασσελακης 11

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει σε πυρετώδεις ρυθμούς την προεκλογική του εκστρατεία. Στο πλαίσιο της περιοδείας του, βρέθηκε σήμερα (19/09) σε περιοχές της Καρδίτσας που επλήγησαν από την σφοδρή κακοκαιρία Daniel.

Η πρώτη στάση ήταν στη Μεταμόρφωση, όπου ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και εθελοντές. Ο Στέφανος Κασσελάκης συστήθηκε στους πολίτες με το μικρό του όνομα και τους ζήτησε να του απευθύνονται στον ενικό.

«Κρατήστε το χαμόγελο σας, το έχετε ανάγκη. Θα κάνουμε, ότι μπορούμε υπομονή», είπε σε έναν πολίτη στη Μεταμόρσωση.

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε και με τον πρόεδρο της κοινότητας Πέτρο Κοντογιάννη και επισκέφτηκε το κλειστό γυμναστήριο Παλαμά που ζουν πλημμυροπαθείς. Εκεί, άκουσε και είδε τα προβλήματα, ενώ ζήτησε και την ευχή μιας ηλικιωμένης γυναίκας. «Να έχω την ευχή σας για το καλό του τόπου», της είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Μεταμόρφωση μπήκε στις αυλές των σπιτιών και είδε το μέγεθος της καταστροφής στα γεμάτα από λάσπη σπίτια. «Νομίζω θα μου μείνει η εικόνα του σπιτιού στο οποίο μπήκα πριν, όπου σε μια αποθήκη ήταν στον τοίχο η ελληνική σημαία και ήταν λασπωμένη και αισθάνθηκα ένα ρίγος», δήλωσε ο ίδιος.

«Μη με αποκαλείτε ακόμη πρόεδρο»

Σε κάποιο σημείο της επίσκεψής του στην Καρδίτσα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαγείρεψε με τη συλλογική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και ζήτησε από τους πολίτες και τα τηλεοπτικά συνεργεία να μην τον αποκαλούν ακόμη πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, όταν κάποιος του είπε «πρόεδρε σιγά σιγά», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Όχι ακόμα, την Κυριακή ίσως. Μη με αποκαλείτε ακόμη πρόεδρο».

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

kallianos4

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

Νέα ανάρτηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον θάνατο του πατέρα του.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

ΡΕΝΤΗ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

Οι απολογίες συνεχίζονται για τους υπόλοιπους 29 που έχουν προγραμματιστεί να απολογηθούν σήμερα ενώπιον τριών…

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

λιαγκαςΜανεσης

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

Ο παρουσιαστής του Alpha απάντησε, στα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα.