Ρούλα Πισπιρίγκου: Θέλει να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Η μοναδική φορά που είχε γίνει δεκτό τέτοιο αίτημα - Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας των τριών παιδιών.

roula pispirigkoou

Το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους, για να φανεί, όπως υποστηρίζει, ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο των τριών παιδιών της, εγείρει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία την ερχόμενη Δευτέρα (04/04) θα περάσει την πόρτα της ανακρίτριας για να απολογηθεί για την υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη, σύμφωνα με τον Alpha, είναι διατεθειμένη να κάνει το σχετικό τεστ τόσο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας όσο και της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόταση για τον ανιχνευτή ψεύδους έγινε από τον έναν εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης της 33χρονης, σε συνομιλία που είχαν δια ζώσης, στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για πρακτική που συναντάται στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, αλλά όχι στην Ελλάδα. Στη χώρα μας, η μοναδική περίπτωση στην οποία έγινε αποδεκτό τέτοιο αίτημα, ήταν στην υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Γιώργου Νικολαΐδη και της Σούλας Καλαθάκη, όπου ένας εκ των κατηγορουμένων είχε υποβληθεί σε ανάλογη δοκιμασία.

Σε περίπτωση που το μέσο αυτό προκριθεί τελικά από την υπεράσπιση της 33χρονης και υποβληθεί τελικώς ανάλογο αίτημα και γίνει αποδεκτό, το αποτέλεσμα δεν είναι δεσμευτικό για τις δικαστικές αρχές, αλλά συνεκτιμάται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Απομένει να δούμε εάν οι δύο συνήγοροι υπεράσπισης θα συμφωνήσουν μεταξύ τους και υποβάλουν το συγκεκριμένο αίτημα στις αρχές, είτε τώρα είτε σε μεταγενέστερο στάδιο.

Δασκαλάκης: «Θέλω να μάθω την αλήθεια, πώς έδωσε την κεταμίνη»

Εν τω μεταξύ, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης κορης τους, μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό, εξηγώντας πως βρίσκεται σε σοκ και δεν είναι ”εξαφανισμένος” όπως ακούγεται να λένε.

”Δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά, έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου, δε περίμενα ότι θα φτάσω τριαντα και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια και δεν έχω να κρύψω κάτι”, λέει στη συνέντευξη.

”Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα, θέλω να μάθω πως βρέθηκε η κεταμίνη, πώς την έδωσε, τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά” είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: Σε κάθε θανατο έλεγα ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει στιγμές μαζί τους, τώρα το λέω 50 φορές παραπάνω”.

Δείτε το βίντεο

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…