Ραγδαίες εξελίξεις – Ρούλα Πισπιρίγκου: Πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας μέσα σε 13 ώρες

Παρών ο πατέρας στη βασική απόπειρα - Παρουσιάζεται και η χρονική σειρά με την οποία φαίνεται να έχει χορηγήσει μικρότερες δόσεις κεταμίνης την παραμονή του θανάτου του παιδιού, στις 28/01/2022

daskalakis 252863 311727 type13262 1

Αποκάλυψη ΣΚΑΪ: Πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας την παραμονή του θανάτου της – Παρών ο πατέρας στη βασική απόπειρα.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας, παρουσιάζεται και η χρονική σειρά με την οποία φαίνεται να έχει χορηγήσει μικρότερες δόσεις κεταμίνης την παραμονή του θανάτου του παιδιού, στις 28/01/2022.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στις 11:00 το πρωί το παιδί παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο με ταχυκαρδία, μυδρίαση και άλλα φαινόμενα για τουλάχιστον τριάμισι λεπτά. Περίπου 25 λεπτά αργότερα, στις 11:25 παρουσιάζει παρόμοιο επεισόδιο διάρκειας ενάμιση λεπτού, το οποίο λύθηκε αυτόματα, την ίδια ημέρα στις 14:30 καταγράφεται ένα ακόμη επεισόδιο για τρία λεπτά με αυτόματη λύση, ενώ υπήρξε ένα ακόμη στις 18:03 διάρκειας ενάμιση λεπτού, αλλά και τα μεσάνυχτα της ίδια ημέρας με αυτόματη ύφεση, χωρίς να παρουσιάζεται επιληπτική δραστηριότητα.

Στο παιδί, η χαριστική βολή δόθηκε το μεσημέρι της επομένης ημέρας (29/01), στις 14:28, όταν οι γιατροί βρήκαν την Τζωρτζίνα πλήρως απνοϊκή μέσα στο δωμάτιο και παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Στο “κάδρο” των ερευνών και ο Μάνος Δασκαλάκης. Από τα στοιχεία της δικογραφίας, προκύπτει ότι ο πατέρας ήταν παρών σε περιστατικό κατά το οποίο η 9χρονη Τζωρτζίνα υπέστη σοβαρή κρίση στο Καραμανδάνειο, στις 14/01/2021, γεγονός που γεννά ερωτήματα για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Δείτε το βίντεο

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…