Newsroom

Newsroom

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρακολούθησε σεμινάριο εγκληματολογίας λίγες μέρες πριν τη σύλληψή της – Τι αναζητούσε

Τι αναφέρει εγκληματολόγος για τους πιθανούς λόγους για τους οποίους η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολούθησε το σεμινάριο που κοστίζει 590 ευρώ

a 316 1 1 1 1 2 1 1 1 3 9

Στην εκπομπή «Live News» μίλησε η εγκληματολόγος για το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε παρακολουθήσει σεμινάρια εγκληματολογίας και εξήγησε τι ακριβώς μαθαίνει κανείς σε τέτοιου είδους σεμινάρια.

Όπως ανέφερε ένα άτομο που παρακολουθεί σεμινάριο εγκληματολογίας ενδιαφέρεται από τη μία πλευρά για το πώς δρα ένας δράστης και από την άλλη να μάθει πως λειτουργούν οι έρευνες της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.

Επισήμανε πως στα σεμινάρια μελετούνται εγκλήματα όπου οι δολοφόνοι έχουν κάνει λάθη, προσπαθώντας να συγκαλύψουν τα ίχνη τους.

Η εγκληματολόγος δήλωσε πως δεν εκπλήσσεται από τη συμμετοχή της 33χρονης κατηγορούμενης στα σεμινάρια και τόνισε πως η εγκληματολογία συμβάλλει και στο να δημιουργήσει κανείς ένα έγκλημα και να αποφύγει  τη σύλληψη.

«Αυτό όμως εξαρτάται από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθενός» επισήμανε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 800 άτομα είχαν πάρει μέρος στο συγκεκριμένο σεμινάριο, πληρώνοντας 590 ευρώ ο καθένας. Επειδή είναι τόσο υψηλό το αντίτιμο για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο, η πλατφόρμα ήταν προσβάσιμη και τις επόμενες μέρες για όποιον ήθελε να την επισκεφθεί.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…