Newsroom

Newsroom

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παλεύω μόνη μου για την αθωότητα μου

Την σιωπή συνεχίζει να επιλέγει για τρίτη ημέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία αρνείται όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

roula pispirigou new xr 2

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρίσκεται στην ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψη της, εξακολουθεί να αρνείται την ενοχή της στην πολύκροτη υπόθεση.  

Το μεσημέρι του Σαββάτου την επισκέφθηκε στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της ο οποίος μεταξύ άλλων μετέφερε και το μήνυμα της 33χρονης για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη.

«Θεωρεί ότι είναι μόνη της στον αγώνα που κάνει για να βρει ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα. Η κουβέντα της ήταν αυτή ακριβώς ‘παλεύω μόνη μου’», δήλωσε ο κ. Οθωνας Παπαδόπουλος λίγα λεπτά μετά τη συνάντησή του με την κατηγορούμενη ενώ τόνισε πως η πελάτισσά του εμμένει στο να μην ομολογεί τη δολοφονία της 9χρονης Τζώρτζίνας.

«Η θέση της εξακολουθεί να είναι ότι αρνείται την ενοχή της ούτε δέχεται την κατηγορία που της αποδίδεται. Υπάρχουν πράγματα που είναι υπό διερεύνηση. Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού είτε και μετά το επίδικο συμβάν. Στο θέμα των αναλύσεων που ακολούθησαν και κυρίως την τοξικολογική εξέταση των δειγμάτων”, προσθέτει και εξηγεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αμφισβητεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά κάνει λόγο για “κάτι που είναι μπροστά μας και δεν το έχουμε δει ακόμα”».

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης φερόμενης ως δράστη ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κακή. Θεωρεί ότι σαν μάνα που έχει χάσει το παιδί της θα έπρεπε να δέχεται τη συμπαράσταση και όχι τις κατηγορίες που εκτοξεύονται σε βάρος της».

Πιθανό να απολογηθεί με τρεις δικηγόρους 

Σύμφωνα με  πληροφορίες του pelop.gr, μετά από την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τη μητέρα και την αδελφή της, καθώς και την εντολή που έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους οικείους της να βγουν έξω και να συγκεντρώσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητά της, η οικογένεια έχε επιδοθεί σε αγώνα δρόμου και στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών φαίνεται πως έχει έρθει σε επικοινωνία με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπιση της 33χρονης.

Σημειώνεται πως πρόκειται για πρόσωπο που έχει υποδείξει η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου στα μέλη της οικογένειάς της προκειμένου να έρθουν σε επαφή μαζί του. Κατά συνέπεια δεν αποκλείεται την προσεχή Δευτέρα, οπότε αναμένεται να προσαχθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί μετά την διορία που ζήτησε και έλαβε, να παρουσιαστεί με τρεις συνολικά δικηγόρους, το έναν που έχει διοριστεί από το κράτος και τους δύο που αποτελούν επιλογή της οικογένειας Πισπιρίγκου.

 

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…