Newsroom

Newsroom

Ρουκέτες Πάγκαλου κατά ΣΥΡΙΖΑ

Συνταγματική ανταρσία, πρακτικές «τραμπούκου» και λογικές «φασισμού» καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Θόδωρος Πάγκαλος με αφορμή τη χθεσινή επίθεση εις βάρος…

tsipras

Συνταγματική ανταρσία, πρακτικές «τραμπούκου» και λογικές «φασισμού» καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Θόδωρος Πάγκαλος με αφορμή τη χθεσινή επίθεση εις βάρος του Ανδρέα Λοβέρδου. «Οταν κάνω επώνυμες καταγγελίες, ο κ. Τσίπρας κάνει την κοκόνα», ανέφερε
Μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Mega, και αποποιούμενος όσον αφορά στη συγκεκριμένη τοποθέτησή του, τον θεσμικό ρόλο του αντιπροέδρου, ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για «έμπρακτη αμφισβήτηση του Συντάγματος» από ένα κοινοβουλευτικό κόμμα και τον αρχηγό του, που «έχει κηρύξει ανταρσία σε πολλά επίπεδα» και συγκεκριμένα για έμπρακτη αμφισβήτητη των άρθρων του Συντάγματος που εξασφαλίζουν το δικαίωμα «παντός Ελληνα, παντός πολίτη, στην ελεύθερη έκφραση και ελεύθερη κυκλοφορία».
«Αυτό το δικαίωμα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας δεν το αναγνωρίζουν» τόνισε ο Θ.Πάγκαλος, ενώ ήδη από το βράδυ της Πέμπτης, το ΠΑΣΟΚ είχε καταγγείλλει «πρακτικές αντισυγκεντρώσεων ανάλογες αυτών της δεκαετίας του 60» και «τραμπουκισμούς».

«Κάνει την κοκόνα…»

Αναφέροντας ότι μέλη και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ δρουν βάσει σχεδίου, ο κ.Πάγκαλος δήλωσε πως στα τηλεοπτικά πλάνα «είδε τον φασίστα, τον τραμπούκο του ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται στον υπουργό Υγείας», ενώ ερωτηθείς εάν πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο, τόνισε πως «κατ’ επανάληψη το έχει ανακοινώσει στη Βουλή ο κ.Τσίπρας, με τη δική του ακατάληπτη για τους πολλούς γλώσσα. Υπάρχει σχέδιο και το έχω πει. Είναι η κατάσταση που επικρατεί στα Πανεπιστήμια, να εξαχθεί όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Να μην μπορούμε να κυκλοφορούμε, να μη μιλάμε, αν δεν μας το επιτρέπει ο κ. Τσίπρας».

Ο Θ. Πάγκαλος κατέληξε, καταλογίζοντας «φασιστική νοοτροπία» στον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ και κορύφωσε την κριτική του αναφερόμενος στο επεισόδιο του Παρισιού. Οταν κατήγγειλα την επίθεση εναντίον μου στο Παρίσι, ο ΣΥΡΙΖΑ μου ζητούσε ονόματα, κι όταν τα έδωσα τα ονόματα –επτά ονόματα- ο κ. Τσίπρας έκανε την κοκόνα».
http://www.ethnos.gr

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

εκτακτο

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…