«Ρωτήστε τον Μητσοτάκη» – Δεν έκρυψε τα νεύρα του ο Άδωνις στον Παπαδάκη για τον… πρωθυπουργό

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κλήθηκε να σχολιάσει τα φαρμακερά σχόλια του Κυριάκου Μητσοτάκη περί αλαζονείας

5557745

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο υπουργός Εργασίας και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του όταν κλήθηκε να απαντήσει για την περιβόητη αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 , για τα κυβερνητικά στελέχη που πρέπει «να βουτούν τη γλώσσα στο μυαλό τους πριν μιλήσουν».

Σε έντονο ύφος ο Άδωνις σχολίασε πως «κανένας δεν έχει καβαλήσει το καλάμι στη Νέα Δημοκρατία. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι, είμαστε στην πολιτική για να υπηρετούμε τους άλλους» και συμπλήρωσε το επικό πως… «είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω πολύ και από ό,τι έχω καταλάβει, κάνει καλό και στη ΝΔ αυτό».

«Η αξιολόγηση όλων είναι συνεχής, έχω αποφασίσει σε αυτήν την 4ετία να είμαι τόσο αυστηρός με τους συνεργάτες μου όσο είμαι και με τον εαυτό μου», είχε αναφέρει ο Κ. Μητσοτάκης όταν κλήθηκε να επεξηγήσει την αποστροφή στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ότι «καλό θα είναι να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό μας και μετά να μιλάμε». Τι γίνεται άραγε στην κυβέρνηση…;

 

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

«Να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον στον Στέφανο Κασσελάκη», είπε εισαγωγικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και ερωτηθείς για το αν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, απάντησε πως, «δεν έχω αποφασίσει αν θα ψηφίσω. Αξιωματικά σας λέω πως οι άνθρωποι αυτοί έχουν ίσα δικαιώματα με τους άλλους. Θα αποφασίσω όταν δω το νομοσχέδιο».

Για τον πόλεμο στη Μ. Ανατολή και τις τυχόν επιπτώσεις στην οικονομία, απάντησε πως, «δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό που έρχεται ακριβώς», διαβεβαιώνοντας πως, «η κυβέρνηση ετοιμάζεται και για το χειρότερο σενάριο» και συμπλήρωσε πως, «ο πρωθυπουργός θα είναι αύριο στην Αίγυπτο. Η Ελλάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…