Newsroom

Newsroom

Ρονάλντο: Είμαι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των τελευταίων 20 ετών

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη γνωστή αλαζονεία και υπεροψία που τον διακατέχει μίλησε σε συνέντευξη στο ιταλικό περιοδικό «Undici», για τον αντίκτυπο που έχει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Για το που κατατάσσει τον εαυτό του ανάμεσα στους κορυφαίους, αλλά και την τιμή να εκπροσωπεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

575b05cb1dc524b9448b4622

Αναλυτικά οι δηλώσεις του CR7

Για την καριέρα του: «Που θα τοποθετούσα τον εαυτό μου ανάμεσα στους κορυφαίος παίκτες τα τελευταία είκοσι χρόνια; Σκεπτόμενος θετικά, πιστεύω ότι με αυτά που έχω πετύχει, είμαι ο καλύτερος παίκτης σε αυτό το διάστημα».

Για τον αντίκτυπό του στο ποδόσφαιρο: «Οι καλύτεροι αθλητές πάντα επηρεάζουν το άθλημά τους, έτσι και εγώ νομίζω ότι έχω αφήσει ένα δυνατό στίγμα, έχω σημαντικό αντίκτυπο στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να πω πόσο πολύ, αλλά αν τρέχεις ταχύτερα, αν πηδάς ψηλότερα από τους υπολοίπους, είσαι σταθερά δυνατός και έχεις πάντα κίνητρο, τότε μπορείς να κάνεις το ταλέντο σου τόσο αποτελεσματικό όσο το κάνω εγώ.

Έχω δουλέψει σκληρά για να φθάσω στο υψηλότερο επίπεδο και θα συνεχίσω να δουλεύω για να μείνω εδώ που είμαι. Κρατώ την ίδια στάση και έχω την ίδια αφοσίωση σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι. Προσέχω πολύ τον εαυτό μου ώστε να συνεχίσω και στο μέλλον να γράφω ιστορία στο ποδόσφαιρο».

Για την παρουσία του στην εθνική Πορτογαλίας: «Νιώθω πολίτης του κόσμου αλλά επίσης ένας Πορτογάλος που λατρεύει το μέρος που προέρχεται και περήφανος που εκπροσωπεί την πατρίδα του στο υψηλότερο επίπεδο. Μετά το Euro του 2004 αισθάνθηκα υπεύθυνος που είμαι μέρος αυτής της μεγάλης γενιάς. Γνωρίζω πολλά αγόρια και κορίτσια που σήμερα βλέπουν εμένα ως πρότυπο και ως πηγή έμπνευσης». 

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…