Ρέθυμνο: Σοκάρει το νέο στοιχείο – Αυτοκτόνησε πριν μια εβδομάδα ο πατέρας της 14χρονης

Παραμένει άγνωστο αν ο πατέρας της άτυχης κοπέλας είχε μάθει για την κακοποίηση που υπέστη η κόρη του

cover your face with your hands 6599126 1280

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση μαστροπείας σε βάρος μιας 14χρονης κοπέλας στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, η οποία εξωθούνταν στην πορνεία από το 2022 και εξαναγκάζονταν σε σεξουαλικές συνευρέσεις με διάφορα άτομα.

Μάλιστα, ένας 37χρονος Πακιστανός έχει συλληφθεί μετά την καταγγελία για τον βιασμό της ανήλικης, ενώ ακόμη 11 άτομα συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει μία ακόμη τραγική αποκάλυψη, με τον πατέρα της ανήλικης κοπέλας να αυτοκτονεί πριν από μία εβδομάδα.

Όπως αναφέρεται είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, με μια φιάλη υγραερίου.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έμαθε τι συνέβαινε με την κόρη του και να έβαλε τέλος στη ζωή του, χωρίς όμως αυτό να είναι σίγουρο καθώς δεν βρέθηκε σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

Ρέθυμνο: Η αστυνομία ερευνά ανώνυμη καταγγελία

Υπενθυμίζεται ότι οι οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της κοπέλας.

Η ανήλικη, η οποία μένει σε περιοχή του Μυλοποτάμου, φέρεται σύμφωνα με ανώνυμη καταγγελία, να είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με διάφορα πρόσωπα.

Να σημειωθεί ότι η καταγγελία έφτασε πριν αρκετούς μήνες στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας και αφορούσε μια 14χρονη κοπέλα, την οποία -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- ενήλικοι άνδρες από τον Μυλοπόταμο εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά. Η δράση των ατόμων αφορά στα έτη 2022- 2023. Ακολούθησε πολύμηνη διακριτική έρευνα από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το Cretalive, η αρχική πληροφορία για την υπόθεση έφτασε στις διωκτικές αρχές, πριν από περίπου έξι μήνες.

Τότε, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας είχε συλληφθεί ένας 38χρονος Πακιστανός για άλλο αδίκημα και είχε προφυλακιστεί.

Ωστόσο, το διάστημα που ήταν προσωρινά κρατούμενος, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και για την υπόθεση με την ανήλικη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και για τα υπόλοιπα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται.

Ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία για δώδεκα άτομα η οποία έχει μεταβιβαστεί στην ανακρίτρια και θεωρείται πολύ πιθανό να κατηγορηθούν όλοι για βιασμό και εξώθηση σε πορνεία της ανήλικης.

Ειδήσεις σήμερα: 

SOS για 172 άλογα αγώνων που φιλοξενούνται στον Ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο

Σπύρος Κασάπης: Ο σύμβουλος του Στέφανου Κασσελάκη που ήρθε από τη NASA και το «βαρύ» βιογραφικό του

Viral βίντεο: Το εσωτερικό του αυτιού μιας κουκουβάγιας, δεν είναι αυτό που περίμενες – «Θα βλέπω εφιάλτες»

Μπακογιάννη: Η απίθανη ατάκα για τους αγρότες – «Τους καταλαβαίνω… έχω μποστάνι στην Κρήτη» (video)

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…