Newsroom

Newsroom

Ρεπόρτερ τοπικού έπαθε αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού και έγινε viral με τα «άπταιστα» αγγλικά του (video)

Ο ποδοσφαιριστής προσπαθούσε να καταλάβει τι θέλει να πει αλλά και να συγκρατήσει το γέλιο του

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ένα περιστατικό που προκάλεσε άφθονο γέλιο και θύμισε τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού έγινε στο τοπικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης με ρεπόρτερ τοπικών αγώνων να προσπαθεί να πάρει συνέντευξη από ποδοσφαιριστή χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Στον αγώνα μεταξύ του Ελευθεριακού και του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, για την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΜ στην Θεσσαλονίκη με τον Αγροτικό Αστέρα να παίρνει το τρίποντο με 2-1, ένας ρεπόρτερ περίμενε για συνέντευξη έναν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Εκεί δεν χρειάστηκαν αρκετά δευτερόλεπτα, προκειμένου ο εν λόγω ρεπόρτερ να γίνει viral.

Ο λόγος στην αρχή φάνηκε να αγχώνεται προσπαθώντας να μη σπαταλήσει πολύ χρόνο, να τα πει όλα γρήγορα, αλλά και να μιλήσει στα αγγλικά με τον αμυντικό του Αγροτικού Αστέρα, Μπόγκνταν Νόβικοφ.

Κι αφού φαίνεται πως τον επηρέασε και το αρκετό κρύο που επικρατούσε, έπαθε… αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού που πριν πολλά χρόνια μας είχε χαρίσει μία από τις πιο αξεπέραστες στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αυτές τις μοναδικές του δηλώσεις

Από την άλλη, ο 22χρονος Ουκρανός ποδοσφαιριστής προσπάθησε να απαντήσει με όσα αγγλικά ήξερε και εκείνος και μετά από λίγο αποχώρησε χαμογελώντας.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…