Newsroom

Newsroom

Ρέντη: Συνάδελφος του αστυνομικού περιγράφει τις κρίσιμες στιγμές – «Για 10 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή» (video)

«Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα»

6051656

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, μίλησε συνάδελφος του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και την αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, ο συνάδελφος του άτυχου άνδρα αποκάλυψε ότι ο 31χρονος για περίπου 10 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή και τον επανέφεραν οι γιατροί μετά από μεγάλη προσπάθεια, ενώ τόνισε ότι τα επόμενα δυο 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα για τη ζωή του αστυνομικού.

Πιο αναλυτικά όσα ανέφερε ο συνάδελφος του άτυχου άνδρα της ΕΛΑΣ

«Ήμασταν στην ίδια διμοιρία. Δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό η οποία εισχώρησε αρκετά μέσα, έφτασε μέχρι το κόκκαλο και έκοψε την μηριαία αρτηρία. Σε δεύτερο χρόνο έσκασε στα πόδια του πολύ ισχυρή εκρηκτική ύλη η οποία του προκάλεσε τραυματισμό στο άλλο πόδι από θραύσματα. Το πόδι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η αιμοραγία προκλήθηκε και στο άλλο πόδι από θραύσματα. Τον συνάδελφο τον έσωσε η διμοιρία με τουρνικέ καθώς είχε ακατάσχετη αιμοραγία και με κάρπα όταν έχασε πλέον τις αισθήσεις του εν μέσω μάχης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου έπαθε ανακοπή και για 10 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή, ότου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα»

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ισν

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…