Ρένεση: Ξεσπά για το cancel στην Αράχωβα – «Η επανάσταση του καναπέ κάποιες φορές…»

Η Κλέλια Ρένεση μίλησε ανοιχτά για το μποϊκοτάζ στην Αράχωβα

Ρένεση

Η Κλέλια Ρένεση πήρε θέση διαδικτυακό κίνημα – cancel απέναντι Αράχωβα, εκφράζοντας ανοιχτά τη διαφωνία της.

«Την αμέριστη κ απλόχερη συμπαράσταση μου στους πολίτες Αράχωβας και παρακείμενων χωριών και στον Δήμαρχο Γιάννη Σταθά και σε όλη την τοπική κοινωνία», γράφει χαρακτηριστικά η ηθοποιός σε ανάρτηση της και εξηγεί πως:

«Η επανάσταση του καναπέ, ενίοτε έχει πλάκα, αλλά κάποιες φορές γίνεται η ίδια το ίδιο εγκληματική σαν τα εγκλήματα που υποτίθεται πάει να τιμωρήσει».

Κλέλια Ρένεση – Αναλυτικά η ανάρτηση για την Αράχωβα

Καλά μου πουλάκια, η επανάσταση του καναπέ, ενίοτε έχει πλάκα, αλλά κάποιες φορές γίνεται η ίδια το ίδιο εγκληματική σαν τα εγκλήματα που υποτίθεται πάει να τιμωρήσει. Το νου σας..

Υγ. Εν τω μεταξύ σήμερα γίνεται πορεία για τα Τέμπη, για ένα έγκλημα που κανείς δεν έχει πληρώσει σχεδόν ένα χρόνο μετά, που χάθηκαν δεκάδες ζωές, που κανένα μποικοτάζ δεν προτάθηκε.. τι τα θες.. αντιφάσεις η ζωή μας όλη» έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Αράχωβα: Θέμα χρόνου οι απαντήσεις για τον θάνατο του χάσκι

Με ενδιαφέρον αναμένονται σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι στην Αράχωβα, με την κτηνίατρο που τον εξέτασε όσο ήταν εν ζωή να επιμένει για κακοποίησή του από ανθρώπινο παράγοντα και την Αστυνομία να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκυλιών.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…