Newsroom

Newsroom

Ρένεση: Αποκάλυψε διάλογο με την κόρης της και τις πιο γλυκιές αντιφάσεις του να είσαι «μαμά»

«Όλα αυτά τα συναισθήματα μέσα σε 5’ πιστεύετε τον τρελαίνουν τον άνθρωπο;»

klelia renesi1

Η Κλέλια Ρένεση προχώρησε σε μια ιδιαίτερα γλυκιά ανάρτηση στα μέσα κοινωνικού δικτύου για την κορούλα της, Κοραλία, και την εμπειρία του να είσαι μητέρα.

Η γνωστή ηθοποιός έγραψε μερικά λόγια αγάπης που εξέφρασε στην κόρη της, θέλοντας να της δείξει την ευγνωμοσύνη που αισθάνεται που τη «διάλεξε» η Κοραλία για μαμά της, γράφοντας μεταξύ άλλλων «σ ευχαριστω καρδια μου που διαλεξες εμενα».

Στη συνέχεια, η Κλέλια Ρένεση γράφει για το πόσο γρήγορα άλλαξε διάθεση, κάνοντας στην κόρη της παρατηρήσεις και υποδείξεις. Για να καταλήξει με το ερώτημα: «Ολα αυτα τα συναισθηματα μεσα σε 5’ πιστευετε τον τρελαινουν τον ανθρωπο;».

Δείτε τη γλυκιά δημοσίευση της Κλέλιας Ρένεση:

Κλελια προς Κοραλια: «σ ευχαριστω καρδια μου που διαλεξες εμενα , που μου εκανες την τιμη ν ακουσω να με φωναζουν μαμα, που μου εμπιστεύεσαι τις σκεψεις κ την αγκαλια σου, που φεγγεις κ μ αφηνεις να σε δω»
Κλελια προς Κοραλια δυο λεπτα αργοτερα:
«Μαζευουμε ομως κανα ρουχο απ το πατωμα ε; Κ δεν τραβαμε το κοκαρο του σκυλου! Κ οχι κοραλια δεν θα φας παλι σοκολατα, ναι , ουτε τηλεοραση θα δεις, ναι ξερω νιωθεις αδικια, ναι ξερω δεν θα με καλεσεις στο παρτυ σου, ειμαι σπαστικη, τι να κανουμε , εγω σου ετυχα»
Ολα αυτα τα συναισθηματα μεσα σε 5’ πιστευετε τον τρελαινουν τον ανθρωπο;

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…