Ρατσιστικά like από τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου της ΝΔ, Κώστα Μουτζούρη

Τη στιγμή που ο κόσμος παγκοσμίως αντιδρά διαδηλώνοντας για τον ρατσισμό και τις φυλετικές διακρίσεις, την ίδια στιγμή ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης εκφράζει για άλλη μια φορά την μισαλλαδοξία του από το προσφιλές του μέσο.  

Μουτζούρης

Συγκεκριμένα, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook και μάλιστα σε μια ανάρτηση που αφορά τον τουρισμό του νησιού και τη νέα καμπάνια για τη Λέσβο, ακολουθεί ο συνηθισμένος ρατσιστικός οχετός από τους οπαδούς του κ. Μουτζούρη των οποίων τα αφτιά χαϊδεύει διαρκώς με διάφορα ποστ που μιλάει για «λαθραίες» αφίξεις, λαθραίους ανθρώπους κλπ.

Ένας από αυτούς γράφει «έχουμε τουρισμό Αφρική Αφγανιστάν, σομάλι Ιράν» ενώ αμέσως μετά κάποιος από κάτω απαντάει δημοσιεύοντας τη φωτογραφία ενός πιθήκου.

Ο κ. Μουτζούρης όχι μόνο δεν απαιτεί από τον σχολιαστή να την κατεβάσει αντιθέτως τον επιβραβεύει κάνοντας like στη φωτογραφία που συνοδεύεται και από το σχόλιο «τώρα θα μας έρθουν και τέτοια», κάνοντας πιο ξεκάθαρο τον παραλληλισμό για όποιον δεν κατάλαβε.

Ας μας πει ο κύριος Μουτζούρης, που υποτίθεται πως δίνει μάχη για την ανάκαμψη του τουρισμού, ποιους θεωρεί πιθήκους και τι είδους τουρισμό θέλει να έχει…

Πηγή: 3pointmagazine.gr

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

sofiko pirosbestis

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο