Newsroom

Newsroom

The Ranch: Ένα παραδεισένιο ράντσο, λίγο έξω από την Αθήνα

Το "The Ranch" είναι εκεί για να προσφέρει με ασφάλεια στιγμές Δράσης, Άθλησης & Ψυχαγωγίας και πολύ Παιχνιδιού, σε έναν χώρο που δένει αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις σύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις άθλησης και διαμονής.

the ranch 821

Μια μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά 6-16 ετών που θα επιλέξουν το μαγευτικό The Ranch για την καλοκαιρινή τους κατασκήνωση.

Το “The Ranch” από το 2001, προσφέρει σε παιδιά 6-16 ετών μια οργανωμένη παιδική κατασκήνωση γεμάτη με πρωτότυπες αθλητικές, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Οι μικροί κατασκηνωτές μπορούν να διασκεδάσουν μέσα από μια πληθώρα δραστηριοτήτων όπως η ιππασία, η τοξοβολία το κολύμπι και το ποδόσφαιρο, αλλά και να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους πτυχές μέσα από προγράμματα ζωγραφικής, χορού και θεατρικών παραστάσεων!

Το “The Ranch” είναι εκεί για να προσφέρει με ασφάλεια στιγμές Δράσης, Άθλησης & Ψυχαγωγίας και πολύ Παιχνιδιού, σε έναν χώρο που δένει αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις σύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις άθλησης και διαμονής.

Επιπλέον, η επαγγελματική κατάρτιση, η εμπειρία και η εξειδίκευση  κάθε μέλους της ομάδας του “The Ranch”, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι: 

• Πάντα θα βρίσκεται κάποια νέα και ενδιαφέρουσα δράση, που θα σας προκαλεί να τη δοκιμάσετε!

• Κάθε ηλικία προσεγγίζεται βάσει των δικών της αναγκών.

• Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα διακριτικά παρόν με σκοπό να μυήσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους στα μυστικά του “The Ranch” και να παρέχει υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης!

the ranch 389

Επιλογή προσωπικού
Το προσωπικό που πλαισιώνει το “The Ranch” επιλέγεται μέσα από αυστηρές διαδικασίες προσωπικών συνεντεύξεων και πρακτικών δοκιμασιών.

Εξειδικευμένο προσωπικό 

Το πλήρες εξοπλισμένο ιατρείο μας, είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας σε πρώτες βοήθειες, 24 ώρες το 24ωρο.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό φύλαξης, εγγυάται την ασφάλεια του χώρου και των επισκεπτών 24 ώρες το 24ωρο σε καθημερινή και αδιάλειπτη βάση.

Τέλος, η διαιτολόγος, ο σεφ και το άρτια κατηρτισμένο επιτελείο του μεριμνούν καθημερινά για την παρασκευή υγιεινών, αλλά και γευστικών “σπιτικών” εδεσμάτων, ικανών να εκπλήξουν ευχάριστα τον ουρανίσκο μικρών και μεγάλων! 

Πρωταρχικός σκοπός στο “The Ranch” όλα αυτά τα χρόνια είναι να γεμίζουμε χαμόγελα τα πρόσωπά σας και τα πρόσωπα των ανθρώπων που αγαπάτε!

the ranch 925

Αλλά πέρα από αυτό στο “The Ranch” έχουμε μια βαθύτερη αποστολή, να προσφέρουμε:

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες

Πρωτότυπες δραστηριότητες

Eυκαιρίες για μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης και αποδοχής ενισχύοντας αξίες και προσωπική ανάπτυξη. 

Η απόδειξη της επιτυχίας μας είναι οτι οι πελάτες μας, μας έχουν δώσει ηγετική θέση και στις καρδιές τους αφού επιστρέφουν ξανά και ξανά σε μας για να χτίσουν αναμνήσεις και φιλίες που κρατούν για μια ζωή!

.

the ranch 5

 

Οι αξίες στο The Ranch αντικατοπτρίζονται:

Στην ακεραιότητα και την αφοσίωση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας.

Στο σεβασμό και την εμπιστοσύνη στη διαφορετικότητα και στις ικανότητες όλων των επισκεπτών και των συνεργατών μας. 

Στην ισότιμη και με ευαισθησία αντιμετώπιση των ευπαθών ομάδων.

Στην κινητήριο δύναμη μας να είμαστε οι καλύτεροι με οδηγό την διαρκή βελτίωση και ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. 

Στην αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας, καινοτομίας και ευφάνταστης ιδέας.

Στην ανάπτυξη στενών σχέσεων με τους επισκέπτες, συνεργάτες και προμηθευτές μας.

Στη συνεχή επιδίωξη μας να καλλιεργούμε ανώτερη περιβαλλοντική ενημερότητα και ευαισθησία στους επισκέπτες μας

The%20Ranch%20%281048%29
 

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά