Newsroom

Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις για Αράχωβα: Διπλή κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα – Τι ζητά η εισαγγελέας

Νέος κύκλος ερευνών στην Αράχωβα

ΌΛΙΒΕΡ 4

Τέλος δείχνει να μην έχει το θρίλερ με την υπόθεση του νεκρού χάσκι στην Αράχωβα, καθώς μετά από μέρες που δεν είχαμε κάποιο νέο από τις έρευνες η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αν. Μασούρα φαίνεται να ζήτησε διενέργεια ποινικής έρευνας από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Μάλιστα αυτή η έρευνα δείχνει να αφορά και τη διαρροή της δικογραφίας για τον θάνατο του σκυλιού, με την αντισαγγελέα να στέλνει την παρακάτω επιστολή:

«Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων, όπως παράβαση των άρθρων 251, 252 ΠΚ, και τον εντοπισμό των δραστών σχετικά με τη διαρροή απορρήτων εγγράφων της δικογραφίας από την διενεργούμενη αστυνομική προανάκριση, όσον αφορά τον θάνατο του σκύλου ράτσας χάσκι με το όνομο Όλιβερ στην κωμόπολη της Αράχωβας στις 28-11-2023 και συγκεκριμένα της διενεργηθείσας πραγματογνωμοσύνης από τον καθηγητή Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα προέβη σε συνεντεύξεις και σχολιασμούς επ΄ αυτής σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Συνημμένα σας υποβάλλομε δύο έγγραφα: α) δημοσίευμα-καταγγελία του δικηγόρου Αντωνίου Ζαπάντη.

β) δημοσίευμα της ιστοσελίδας Protothema.gr με θέμα: “Αράχωβα: Με παραίτηση απειλεί ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ – Καταγγέλλει καθυστερήσεις και διαρροές“.

Ακολούθως να μας ενημερώσετε σχετικά.

Η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Αναστασία Μασούρα».

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..