Πυρόπληκτοι Ηλείας: Όταν η ΝΔ «μοίραζε» 3χιλιαρα στους «μη πληγέντες»

Η δημοσιογράφος Ρομίνα Ξύδα, που εργαζόταν στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», ανήρτησε φωτογραφία της από το 2007 με τα 3 χιλιάρικα στο χέρι - «Φυσικά τα επιστρέψαμε. Η ξεφτίλα τους όμως έμεινε στην ιστορία».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΗΛΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ

Η δημοσιογράφος Ρομίνα Ξύδα, που εργαζόταν στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», ανήρτησε φωτογραφία της από το 2007 με τα 3 χιλιάρικα στο χέρι – «Φυσικά τα επιστρέψαμε. Η ξεφτίλα τους όμως έμεινε στην ιστορία», αναφέρει. Με ιδιαίτερη έμφαση, η δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσω ανάρτησης της στο Facebook, το «κυβερνητικό φιάσκο» επί ΝΔ, όταν μοίραζαν αφειδώς 3.000 ευρώ σε όποιος περνούσε απ’ έξω, είτε ήταν πυρόπληκτος είτε όχι.

Η δημοσιογράφος που το 2007 εργαζόταν στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», ανέβασε στο λογαριασμό της φωτογραφία που κρατάει στα χέρια της τα 3.000 ευρώ που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους γράφοντας:

«Όχι καλέ δεν μοίραζαν τζάμπα χρήμα στις φωτιές της Ηλείας … Μέχρι εγώ το είχα πάρει που πάτησα το πόδι μου για πρώτη φορά εκεί (Τότε που κάναμε πραγματικό ρεπορτάζ και όχι κάτι άλλο…)»..

Το σχετικό ρεπορτάζ έγραψε η δημοσιογράφος στην εφημερίδα στις 2 Σεπτεμβρίου 2007 με τίτλο «Και το ΘΕΜΑ πήρε τα 3 χιλιάρικα» και υπότιτλο «Χωρίς να είμαστε πληγέντες».

Ακολουθεί η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη: Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ

viasmos 3

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη: Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ

O 46χρονος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα το πρωί στην Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιά

ΛΑΡΚΟ: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις – Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά τους μέτρα

genikh syneleush larko 2

ΛΑΡΚΟ: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις – Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά τους μέτρα

Αποφασίστηκε η οργάνωση πλατιάς ενημέρωσης σε ολόκληρη την περιοχή της Λοκρίδας, ώστε να δυναμώσουν ακόμα…