Πυρά Καμπαγιάννη κατά του Μπακογιάννη: Να δώσει ο κόσμος ένα μάθημα στον αποτυχημένο γόνο

Ο γνωστός δικηγόρος επέλεξε να στείλει το δικό του μήνυμα εν όψει των επαναληπτικών εκλογών στο δήμο της Αθήνας και να απαντήσει στην επίθεση του Μπακογιάννη κατά της συναδέλφου του Ιωάννας Κούρτοβικ.

387868468 10228233532716254 2998811603454384560 n

Στη χθεσινή συνέντευξη του απερχόμενου δημάρχου Αθηναίων στον Νίκο Χατζηνικολάου, γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη προσπάθειας ξεπλύματος του “μεγάλου περιπάτου”, της στοχοποίησης πολιτών που αντιδρούν στην εκάστοτε -αποτυχημένη- παρέμβαση του Δήμου και την οριακά ποινικοκοποίηση της υπεράσπισης μιας δικηγόρου προς έναν καταδικασμένο κρατούμενο.

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης, με μια ανάρτησή του στο Facebook, σχολίασε όλα τα παραπάνω και έστειλε το δικό του μήνυμα για συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές του Β’ γύρου στον δήμο Αθηναίων.

«Θυμίσατε σήμερα σε πολύ κόσμο γιατί πρέπει να προσέλθει στις κάλπες και να δώσει ένα μάθημα στον αποτυχημένο γόνο που μεταχειρίστηκε την Αθήνα σαν παιγνίδι που του δώρισε η μαμά του» τόνισε ο γνωστός δικηγόρος.

Ολόκληρη η ανάρτηση

Ο Μπακογιάννης έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία με μια επίθεση στην Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα, τον συνδυασμό του οποίου υποψήφιος δήμαρχος ήταν ο Κώστας Παπαδάκης, στοχοποιώντας την Ιωάννα Κούρτοβικ, μαχητική δικηγόρο, αγωνίστρια της αριστεράς και εκλεγείσα πρώτη σε σταυρούς στον συνδυασμό.

Σε μια αριστοτεχνική συνεργασία με το κανάλι και τον δημοσιογράφο που έσπευσε να παρουσιάσει την Ιωάννα ως “συνήγορο υπεράσπισης του Κουφοντίνα”, ενώ έπεφταν βροχή και οι σχετικές φωτογραφίες, ο Μπακογιάννης φρόντισε να κρατήσει τα προσχήματα περί “δικαιώματος στον συνήγορο” για να φτάσει στο ψητό: ” Η συγκεκριμένη κυρία εκφράζει μια αντίληψη για την πόλη, εκφράζει μια λογική που θέλει να κρατήσει την πόλη πίσω, στο σκοτάδι”. Και συνέχισε:
“Στεναχωριέθηκα (sic) στο debate προχθές, όσο κι αν το χάρηκα που το κάναμε. Θεώρησα ότι θα ήταν μία ευκαιρία να συνεννοηθούμε και να συμφωνήσουμε στα βασικά με τον κ. Δούκα. Διότι η Δημοκρατία είναι ένα σκληρό πολίτευμα, δεν υπάρχει “καφές με ολίγη”, δεν υπάρχουν εκπτώσεις και συμψηφισμοί όταν μιλάμε για τον φασισμό, για τη βία, για το μίσος. Έθεσα ερωτήματα, τι θα κάνουμε με τον Λόφο του Στρέφη; Θα προχωρήσουμε με το έργο; Κι ας δεχόμαστε ύβρεις και προπηλακισμούς. Με το Πάρκο Δρακόπουλου, τι θα γίνει; Με το Μετρό στα Εξάρχεια; Μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί;». “Λέτε για τα έργα που αντιδρούν οι αναρχικές συλλογικότητες”, δίνει πάσα ο δημοσιογράφος. “Ακριβώς”. Και καταλήγει: «Αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα είναι ότι κλείνει το ένα μάτι στον ένα ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κλείνει το άλλο μάτι στον άλλο ΑΝΤΑΡΣΥΑ -είναι και δύο άλλωστε- και τα δύο μάτια μαζί στον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι η Αθήνα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά».

Τι έκανε δηλαδή ο Μπακογιάννης; Εξίσωσε τις επιτροπές κατοίκων που παλεύουν για να μην κοπούν τα δέντρα στην πλατεία Εξαρχείων, στο πάρκο Δρακόπουλου και στον λόφο Στρέφη με τον φασισμό, τη βία και το μίσος, χρεώνοντας τις αντιδράσεις των κατοίκων στην αριστερά και βάζοντας στο πλάνο τον ανθυποψήφιό του Χ. Δούκα, τον οποίον εμφάνισε λιγο πολύ ως “συνοδοιπόρο” της βίας και του μίσους, και – γιατί όχι – της 17 Νοέμβρη!

Να τον χαίρεστε τον “φιλελεύθερο” πολιτικό με το “κεντρώο” προφίλ. Να τη χαίρεστε επίσης την “αντικειμενική δημοσιογραφία” που ταυτίζει τον δικηγόρο με τον εκάστοτε εντολέα του.

Θυμίσατε σήμερα σε πολύ κόσμο γιατί πρέπει να προσέλθει στις κάλπες και να δώσει ένα μάθημα στον αποτυχημένο γόνο που μεταχειρίστηκε την Αθήνα σαν παιγνίδι που του δώρισε η μαμά του.

 

ΔΕΘ: Δεν πήγε πολύ καλά η βόλτα για το ρομπότ Σοφία που μιλάει Ελληνικά – Έφαγε τούμπα σε σκάλες (video)

Ρομποτ Σοφια

ΔΕΘ: Δεν πήγε πολύ καλά η βόλτα για το ρομπότ Σοφία που μιλάει Ελληνικά – Έφαγε τούμπα σε σκάλες (video)

Απέχει ακόμα αρκετό καιρό η στιγμή που θα μας κατακτήσουν τα ρομπότ

Λαμία: Συνελήφθη 48χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Τι παραδέχτηκε σε διαδικτυακή συνομιλία

ελας

Λαμία: Συνελήφθη 48χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Τι παραδέχτηκε σε διαδικτυακή συνομιλία

Ενώ φέρεται να παραδέχθηκε «σε διαδικτυακή συνομιλία με έτερους χρήστες ότι προβαίνει σε σεξουαλική κακοποίηση…

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

6111979

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

Η ΕΣΤΙΑ κάνει λόγο για «ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ πρωτοφανή αθλιότητα εἰς βάρος τῶν συγγενῶν τῶν νεκρῶν»,…

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος