Ψηφοφόρος του Τσίπρα δηλώνει ο Σαββίδης: "Μου θύμισε τον Πούτιν"

Τις ικανότητες του Αλέξη Τσίπρα εξήρε ο Ιβάν Σαββίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως όταν τον είδε να μιλάει από το βήμα της Βουλής την προηγούμενη Παρασκευή, τού θύμισε τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

57c3fdd21dc52446148b4757

«Εγώ βγάζω το καπέλο στον κ. Τσίπρα. Είδα στο βίντεο την απάντηση του κ. Τσίπρα στο Κοινοβούλιο. Έτσι πρέπει να συμπεριφέρονται οι πρωθυπουργοί, προστατεύοντας τον οποιονδήποτε επενδυτή. Εμείς με τον κ. Τσίπρα δεν είμαστε φίλοι…» είπε αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης για τον πρωθυπουργό και συνέχισε απαντώντας στην ερώτηση αν θα τον ψήφιζε:

«Σήμερα ναι. 100%. Όταν την Παρασκευή είδα την ομιλία του, αισθάνθηκα αυτό ακριβώς που είχα αισθανθεί το 2000 όταν άκουσα τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Εγώ θέλω έναν τέτοιο πρόεδρο. Όταν άκουγα τον κ. Τσίπρα ήμουν έτοιμος να χειροκροτήσω. Κι αυτό διότι δεν είπε τίποτα παραπανίσιο στην ομιλία του κι επειδή κάλεσε σε διάλογο επί της ουσίας. Όταν εγώ το άκουσα αυτό περίμενα μια σκληρή αντιπαράθεση κι ότι βουλευτές της ΝΔ θα επιτεθούν στον κ. Τσίπρα επί της ουσίας όμως. Γιατί το ότι δηλαδή δεν θα έπρεπε να γίνει αυτή η τροπολογία. Αλλά ο κ. Μητσοτάκης συνέχιζε και ζητούσε χρόνο. Ζητούσε μελέτη του Γενικού Λογιστηρίου. Έξι μήνες δεν ήταν αρκετοί να μελετηθεί το θέμα; Αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν ήταν πολιτική δημαγωγία». 

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και για το ποιος ευθύνεται είπε: Αν εγώ θα έκανα μια πολιτική ή προεκλογική συζήτηση θα ήθελα μονάχα να πω με μια λέξη: «Να κρατηθείτε από τον Τσίπρα. Είναι η προϋπόθεση επιτυχίας του μέλλοντος. Της επόμενης ημέρας. Αυτός έχει τη μικρότερη ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα. Μικρότερη ευθύνη έχει αυτός. Εγώ θα έλεγα δεν έχει μάλιστα καμία ευθύνη. Ενώ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αναγνωρίσουν την πλήρη ευθύνη τους.

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…