Ψευδής η είδηση για μεταφορά 3.000 προσφύγων από την Γερμανία στην Κρήτη

Ως αντιπατριωτικά και ψευδή και με απώτερο στόχο να δημιουργήσουν κλίμα, χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα για μεταφορά 3.000 προσφύγων από την Γερμανία στην Κρήτη, ο Γιάννης Μουζάλας.

57b076011dc5241f2c8b4599

«Δεν ξέρω πώς ακριβώς ξεκίνησαν αυτά τα σενάρια. Αλλά είναι ψευδέστατα και εκ του πονηρού Προσπαθούν να δημιουργήσουν πανικό και πρόβλημα στη σχέση μας με την Ευρώπη και με αυτή την έννοια τα χαρακτηρίζω και αντιπατριωτικά! Δεν υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας» ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής μιλώντας στο Cretalive.

Σημειώνεται ότι την ψευδή είδηση αναπαρήγαγαν αρκετά ειδησεογραφικά site ως αληθινή.

Ο κ. Μουζάλας, αναφέρθηκε και στην σύσκεψή του με τους τέσσερις δημάρχους της Κρήτης και τον Περιφερειάρχη του νησιού: «Τη σύσκεψη την προκάλεσα εγώ. Εγώ ζήτησα να συναντήσω τους δημάρχους Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου, μαζί με τον Περιφερειάρχη για να συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις. Και μπορώ να σας πω ότι ήταν μια ιδιαίτερα ουσιαστική σύσκεψη. Έμαθα εκ των υστέρων ότι υπήρξε μια παραφιλολογία περί μυστικών συναντήσεων και παρασκηνίου. Τίποτα τέτοιο δεν υπήρξε. Ούτε μυστικές συναντήσεις με δημάρχους, ούτε προσυννενόηση, ούτε παρασκήνιο, ούτε το παραμικρό από όσα διακινήθηκαν εκ των υστέρων με προφανή στόχο να μεγαλώσουν το θέμα και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα».

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους