Ψάχνει και βρίσκει ξενιστές ο Πέτρος Τατσόπουλος ώστε να επιζεί

«Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή» γράφει στο σελίδα της στο facebook η καθηγήτρια Εγκληματολογίας Νατάσα Τσουκαλά που τραυματίστηκε σοβαρά από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας στα επεισόδια μετά την πορεία της 17ης Νοεμβρίου στα Εξάρχεια.

NewsRoom 13/12/2017 | 17:17

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Και συνεχίζει παρακάτω: «Η δύναμη που εγώ θέλω να έχω αντλείται από τα μέσα, αλλά δεν ανθίζει και δεν ολοκληρώνεται μακριά από τους ανθρώπους... ...Θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο».

Ήταν μια ανάρτηση που δεν άρεσε στον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος έσπευσε να τη σχολιάσει θεωρώντας, εν πολλοίς, πως η Νατάσα Τσουκαλά ως πολιτικό ον χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης: «Η πολιτική ζωή στην Ελλάδα έχει ξεφύγει προ πολλού από την αρμοδιότητα της πολιτικής επιστήμης. Άλλες επιστήμες και άλλα ευαγή ιδρύματα οφείλουν να ασχοληθούν μαζί της».

Αφού λοιπόν δεν πουλάει την ιδεολογία της, παρά τον τραυματισμό της, είναι τρελή! Ενώ αν είχε ξεπουληθεί, θα ήταν λογική και θα έμπαινε στο Μέτωπο της Λογικής που ανήκει και αυτός.

Θα έπρεπε ο Πέτρος Τατσόπουλος να αναλογιστεί για ποιον λόγο, εδώ και χρόνια, γίνεται θέμα στα ΜΜΕ. Για τη δουλειά του (συγγραφέας είναι ο άνθρωπος) ή για άλλα πράγματα;

Ψάχνει να βρει ξενιστές κάθε φορά... Την προηγούμενη εβδομάδα την Μποφίλιου, τώρα την Τσουκαλά. Και την άλλη βλέπουμε...

[Παράσιτο στη Βιολογία χαρακτηρίζεται οργανισμός (ζωικός ή φυτικός) που ζει και αναπτύσσεται μαζί και σε βάρος άλλου οργανισμού, που χαρακτηρίζεται ξενιστής].

πηγή: efsyn.gr