Newsroom

Newsroom

"Ψάχνει" γωνιά για να… κρυφτεί ο σωσίας του Μπόρις Τζόνσον – "Φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου", λέει

Ότι φοβάται να κυκλοφορήσει στο δρόμο υποστηρίζει ο σωσίας του Μπόρις Τζόνσον, Ντρου Γκάλντρον. Μετά το δημοψήφισμα για το Brexit στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο 33χρονος τονίζει ότι αισθάνεται φόβο ακόμα και για τη ζωή του.

577a80561dc524aa5f8b45e6

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο Ντρου Γκάλντρον αναγκάστηκε να φορέσει ένα T-shirt όταν κινείται στους δρόμους του Λονδίνου προκειμένου να ξεκαθαρίσει στους Βρετανούς ότι δεν είναι ο Μπόρις. Το μπλουζάκι γράφει: “I Am Not Boris”.

Επί εννέα χρόνια ο Γκάλντρον εργάστηκε ως σωσίας του Τζόνσον. Μετά την επικράτηση του “Leave” στο ιστορικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, ξεκίνησε να νιώθει πως απειλείται.

Όπως επισημαίνει, ανησυχεί έντονα για τις επιπτώσεις που θα έχει η έξοδος της χώρας του από την ευρωπαϊκή οικογένεια και εκφράζει δημοσίως το φόβο για την ζωή του.

Μιλώντας στον βρετανικό Τύπο, ο 33χρονος σωσίας, ο οποίος υποστήριξε ότι στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα, δεν έκρυψε την έκπληξή του όταν ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει τον πρωθυπουργικό θώκο αφότου αποχωρήσει ο Ντέιβιντ Κάμερον από την εξουσία.

Ο Γκάλντρον παραδέχτηκε επίσης πως άρχισε να μιμείται τον Τζόνσον από το 2007, προτού αναλάβει την δημαρχία του Λονδίνου ο ξανθομάλλης πολιτικός.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως αν και οι δύο άνδρες έχουν πολλές ομοιότητες από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης, δεν έχουν τις ίδιες πολιτικές απόψεις.  

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…