Newsroom

Newsroom

Ψάχνουν για όπλα το σπίτι του Αναστάσιου Πάλλη

Νέα έρευνα για όπλα και παράνομα υλικά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο σπίτι του φερόμενου ως εκδότη της…

Νέα έρευνα για όπλα και παράνομα υλικά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο σπίτι του φερόμενου ως εκδότη της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, Αναστάσιου Πάλλη.

Μετά τις αποκαλύψεις του ΗΟΤ DOC, η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει έρευνα στο πολεμικό μουσείο που διαθέτει ο κ. Πάλλης στο Κορωπί, όπου είχαν εντοπιστεί όπλα δίχως τις απαιτούμενες άδειες, όπως επίσης και άδειες που δεν αντιστοιχούσαν σε όπλα. Να σημειωθεί ότι παρά το άιτημα της αστυνομίας την εποχή εκείνη, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), αρνήθηκε να συνδράμει στην έρευνα με δικούς του οπλουργούς, προκειμένου να ελέγξουν κυρίως τα βαρέα όπλα.

Ο νέος έλεγχος φέρεται να προήλθε μετά τις καταγγελίες Άγλλου υποήκοου, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει καταγγείλει ότι απήχθη από άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του φερόμενου ως εκδότη του “Πρώτου Θέματος”. Ο άγγλος υπήκοος απευθύνθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, καταγγέλοντας ότι παρότι είχε δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για όπλα που βρίσκοταν στην κατοχή του κ. Πάλλη, δεν έγινε η παραμικρή έρευνα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του www.koutipandoras.gr, φέρεται να κατήγγειλε ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Πάλλη στον οποίο και έδιναν διαρκώς πληροφορίες. Μετά τις κααγγελίες διατάχθηκε νέά έρευνα στο σπίτι του κ. Πάλλη, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία.

Το wwww.koutipandoras.gr επικοινώνησε με τον κ. Πάλη. Ο ίδιος όμως δεν θέλησε να απαντήσει στα ερώτηματα που του ετέθησαν.

Διαβάστε σχετικά

Ο λοχίας που έγινε «εκδότης» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…