Newsroom

Newsroom

Πρώην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ: Δεν έγιναν εκλογές – Φιάσκο το συνέδριο

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης καταγγέλλει ότι δεν έγιναν εκλογές στο 10ο συνέδριο της οργάνωσης και ότι η διαδικασία εξελίχθηκε σε «φιάσκο».

571375001dc524bb1d8b4609

Το koutipandoras.gr δημοσίευσε τα όσα εκτυλίχθηκαν στο συνέδριο αποκαλύπτοντας και την παρασκηνιακή συνάντηση Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα.

Ο ίδιος δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι αποχώρησε από το συνέδριο και μαζί του αποχώρησαν και άλλοι σύνεδροι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εκφυλισμό της διαδικασίας. «Δικαιώθηκαν οι φόβοι που είχα εκφράσει. Υπήρξε διασυρμός και το συνέδριο εξελίχθηκε σε φιάσκο. Κάποιοι για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες οδηγούν την ΟΝΝΕΔ στο γκρεμό», επεσήμανε.

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, κάνει λόγο μεταξύ άλλων για “πλήρη διάλυση” και τονίζει πως “κάποιοι για να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους επιδιώξεις, οδηγούν την οργάνωση στον γκρεμό και στην πλήρη απαξίωση χωρίς να αντιλαμβάνονται το μεγαλείο της”.

Η ανάρτηση του κ. Σάκη Ιωαννίδη στο facebook

«Από μικρό παιδί έχω υπηρετήσει την ΟΝΝΕΔ, σχεδόν από όλες τις θέσεις. Έχω ζήσει χαρές και λύπες. Έχω κερδίσει και έχω χάσει πολιτικές διαδικασίες. Σε κάθε συνέδριο ψηφίζονταν αλλαγές στον κανονισμό, λαμβάνονταν πολιτικές αποφάσεις, εκλέγονταν τα νέα όργανα από τους συνέδρους και αυτό αποτελούσε γιορτή για την οργάνωση. Δυστυχώς αυτά τελείωσαν με το φιάσκο του 10ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.

Δεν στήθηκαν κάλπες για καμία διαδικασία , οι σύνεδροι αποχώρησαν χωρίς συμμετοχή σε πολιτικές αποφάσεις και ψηφοφορίες ενώ δεν αποφασίστηκε καμία τροποποίηση του κανονισμού. Πλήρης διάλυση. Κάποιοι για να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους επιδιώξεις, οδηγούν την οργάνωση στον γκρεμό και στην πλήρη απαξίωση χωρίς να αντιλαμβάνονται το μεγαλείο της . Θα μας βρουν απέναντι. Όχι μόνο εμένα , αλλά όλους όσους αισθάνονται μέλη της μεγάλης οικογένειας της ΟΝΝΕΔ».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…