Newsroom

Newsroom

Πρωτοβουλία διαμαρτυρίας με mail σε βουλευτές

Τώρα μπορείτε εύκολα γρήγορα και αυτοματοποιημένα να στείλετε το μήνυμα σας στον βουλευτή της αρεσκείας σας. Μια πρωτοβουλία διαμαρτυρίας με…

Τώρα μπορείτε εύκολα γρήγορα και αυτοματοποιημένα να στείλετε το μήνυμα σας στον βουλευτή της αρεσκείας σας. Μια πρωτοβουλία διαμαρτυρίας με μέιλ σε βουλευτές που σκοπεύουν να ψηφίσουν τα νέα μέτρα για να μας σώσουν.
Στο http://dethelontis.shorturl.com/ θα βρείτε μια πλατφόρμα πολύ λειτουργική με την οποία μπορείτε να απευθυνθείτε στο βουλευτή που θέλετε και να διαμαρτυρηθείτε για την ψήφιση του νέου μνημονίου.
Τα βήματα λίγα και πολύ απλά. Διαλέγετε το βουλευτή και του στέλνετε το παρακάτω μήνυμα (που είναι έτοιμο).
Έτσι κανείς δεν θα μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν διάβασε το νέο μνημόνιο…

Σας γράφω ως πολίτης αγανακτισμένος με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μου και για την οποία φέρετε βαρύτατες ευθύνες.
Για περισσότερα από δύο χρόνια τώρα μας υπόσχεστε σωτηρία από την κρίση και αντί γι αυτό οι επιλογές σας είχαν σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη ύφεση, μεγαλύτερη φτώχια, μεγαλύτερη εξαθλίωση και μας φέρνανε ένα βήμα πιο κοντά στην πλήρη κατάρρευση από την οποία που υποτίθεται μας σώζατε.
Σύντομα θα κληθείτε να στηρίξετε με την ψήφο σας στη βουλή άλλη μια διεθνή σύμβαση η οποία συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική, εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο τα μικρά εισοδήματα, ξεπουλάει κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας και δεσμεύει το μέλλον της για πολλές δεκαετίες.
Επιπλέον, ακόμα και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της πολιτικής αυτής παραδέχονται πως δεν παρέχει καμία εγγύηση αποφυγής της χρεοκοπίας, ούτε αποφυγής λήψης και νέων δυσβάστακτων μέτρων.
Δεν δικαιούστε να αναλάβετε μια τέτοια δέσμευση αφού έχετε χάσει ουσιαστικά την νομιμοποίηση που απορρέει από την λαϊκή εντολή.
Σας καλώ λοιπόν έστω και την τελευταία στιγμή να αναλογιστείτε τις βαρύτατες ευθύνες σας και να πράξετε αναλόγως, έξω από κομματικές πειθαρχίες και ανεπηρέαστοι από εκβιασμούς που έως τώρα έχουν αποδειχτεί αδιέξοδοι.
Για πολλούς από εσάς η τοποθέτησή σας στο θέμα αυτό θα είναι και η τελευταία σας σημαντική ενέργεια ως βουλευτής.
Ας είναι η πιο έντιμη, σίγουρα θα εκτιμηθεί όταν φτάσει η ώρα του καταλογισμού.

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…